ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE - ΚΕΡΑΤΕΑ ΑΓΙΟΣ ΙΟΥΔΑΣ ΘΑΔΔΑΙΟΣ: Μέγα θαύμα ομολόγησε γυναίκα σήμερα στην Εκκλησία του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου στην Κερατέα.

ΣΗΜΕΡΑ 17/8/2022: Τη θεράπευσε ο Άγιος Ιούδα Θαδδαίος και την έφερε στην Εκκλησία του- Είδα τη φωτογραφία σου και με κάλεσες για αυτό είμαι εδώ σήμερα, ήταν άρρωστη και σώθηκε από τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο στην Κερατέα.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ.

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Η παρακάτω Προσευχή, είναι Προσευχή εννεαημέρου, προς τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Λέγεται, ότι όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί. Οι προσευχές του εννεαημέρου πρέπει να λέγονται επτά (7) φορές την ημέρα, επί εννέα (9) συνεχείς ημέρες. Οι προσευχές εισακούγονται την εννάτη και πριν και ποτέ μέχρι τώρα δεν απέτυχαν. Θα λάβετε τη Χάρη που ζητάτε, όσο απραγματοποίητη κι αν φαίνεται.

https://www.youtube.com/shorts/LKVrAr78fOI

Αρχή της Προσευχής Ιούδα Θαδδαίου
Αρχίζοντας την προσευχή σας μπορείτε να προσεύχεστε ως εξής: «Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού δια της μεσιτείας του Αγίου και ενδόξου σου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου, ελέησον με τον αμαρτωλό».

Στη συνέχεια συνεχίζεται επαναλαμβάνοντας το «Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με» όσες φορές θέλετε.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.