ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ : Πολλαπλασιάζονται σε επικίνδυνο βαθμό οι φωνές Ιεραρχών και κληρικών που εκφράζουν έντονα παράπονα και κριτική για τη δράση και στάση Ιερού Ναού των Αθηνών.

Σύμφωνα με Ιεράρχη που μίλησε στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE το ποτήρι ξεχείλισε με τον συγκεκριμένο Ναό , οι συντελεστές του οποίου σύμφωνα με τον Ιεράρχη ΄΄δοκιμάζουν σε επικίνδυνο βαθμό τα όρια αντοχής της Εκκλησίας΄΄.

Οι ίδιοι κύκλοι κατηγορούν τον Ιερό ναό των Αθηνών για καθημερινό εμπόριο, για εκκλησιολογικά ατοπήματα, ακραία ρητορική που δεν συνάδει με το ύφος της Αποστολής ενός ιερωμένου.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει το θέμα του Ναού ετέθη πριν λίγες ημέρες ξανά υπόψιν της Αρχιεπισκοπής δεδομένου ότι οι κατηγορίες για τη δράση του είναι πλεόν καθημερινες.

Ο ίδιος Ιεράρχης προσθέτει πως είναι απαράδεκτο να γίνεται εμπορία θαυμάτων με τέτοιο τρόπο, σε κανέναν δεν ανήκει ένας Ιερός Ναός. Ο Ναός είναι το σπίτι του Κυρίου μας, το σπίτι των Πιστών. Δεν είναι κανενός το αμπέλι.

Δεν πρόκειται να αφήσουμε κανέναν εκμεταλλευόμενος την πίστη και το θρησκευτικό αίσθημα των πιστών να προσπαθεί από Ιερέας να εξελιχθεί σε Μιντιάρχης κάνοντας μάρκετινγκ. Κάτι τέτοιο δεν συνάδει με την Αποστολή του .

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 4 (2 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.