Πλήθος πιστών με τις προβλεπόμενες αποστάσεις συνέρρεαν από νωρίς στο ναό της Αγίας Βαρβάρας Δάφνης για να προσκυνήσουν τα ιερά λείψανα και την εικόνα της Αγίας Βαρβάρας.

Στην ακολουθία τηρήθηκαν όλα τα μέτρα και οι αποστάσεις όσο ήταν δυνατό στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Στον Εσπερινό χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Λαοδικείας Θεοδώρητος ο οποίος μίλησε για τον θαυμαστό βίο της Αγίας, «Η Αγία Βαρβάρα ξεπέρασε τα προβλήματα της με την πίστη στον Θεό» είπε χαρακτηριστικά λέγοντας πως η Αγία έμεινε πρότυπο στον αιώνα για όλους μας.

Στο τέλος ο Μητροπολίτης Λαοδικείας ευχαρίστησε τους ιερείς για την φιλοξενία και ευχήθηκε σε όλους τα χρόνια πολλά τονίζοντας πως «Δεν είμαι γιατρός αλλά γνωρίζω πως πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο».

Ο προϊστάμενος του ναού Αρχιμανδρίτης Μάξιμος Μητράρας στο τέλος αφού ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη του Οικουμενικού Θρόνου για την παρουσία του, τόνισε παράλληλα την ιδιαίτερη βοήθεια που έλαβε από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλη Στραυριανουδάκη, τον Δήμαρχο Δάφνης Αναστάσιο Μπινίσκο για τα έργα του ναού μαζί με όλους τους πιστούς που από την αρχή βοηθήσαν για την στήριξη του ναού που έγινε εκ βάθρων.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.