Αν και τελικά, όλα όσα κάνουμε είναι απόπειρα για αγκαλιές και φιλιά, σε όλα τα επίπεδα, όχι μόνο σωματικό, μα και ψυχικό.

Η κάθε ανάρτηση εδώ, τι άλλο είναι, από μια προσπάθεια να μοιραστείς, να δώσεις και να πάρεις αγάπη, αισθήματα, συναισθήματα, εγγύτητα, οικειότητα κλπ.

Ένα κέρασμα, ένας καφές, ένα καλό φαγητό, τι άλλο είναι, παρά μια ¨ψυχική αγκαλιά¨, να έρθουμε λίγο πιο κοντά κλπ κλπ.
Θέλω να πω, όλα εκεί τελικά αποσκοπούν, όσο κι αν κάποιοι νομίζουν πως όλα αυτά τα πολεμούν και στο τέλος (δήθεν) τα εξαφανίζουν!

Δεν μπορείς να πολεμήσεις την αλήθεια του είναι σου, ούτε να πνίξεις τα δώρα του Θεού.

Άσε που κι ο πόλεμος, η κόντρα, η σύγκρουση, ο καβγάς, κρύβουν κι αυτά βαθιά κάτι ερωτικό στον πυρήνα τους, παραδόξως, όσο κι αν φαίνεται άρρωστο κι αντιφατικό όλο αυτό.

Γι’ αυτό, αν προσέξεις το πρόσωπο των διαφόρων ανθρώπων που πολεμούν τους όποιους εχθρούς τους, το πρόσωπό τους, βγάζει κάτι … ηδονικό!!

Σαρακοστή: περίοδος ψαξίματος κι αυτογνωσίας, κι όχι απλά μιας στείρας νηστείας τροφών, που αφήνει την ψυχή στην ίδια νωχέλεια, επανάπαυση και στασιμότητα.

Την περίοδο αυτή, που τρως λίγο ή καθόλου λάδι, φρόντισε να βάλεις λάδι στον ψυχικό μηχανισμό σου, να δουλέψει καλύτερα, να σε πάει πιο μπροστά, να προχωρήσεις!

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.