Στο πλαίσιο του προγράμματος «Εκκλησία και Νοσοκομείο», ο Σύλλογος «Ορθόδοξη Φιλανθρωπία» της Επισκοπής Χουσίου προσέφερε φάρμακα, ορούς και είδη υγιεινής στο Δημοτικό Νοσοκομείο «Dimitrie Castroian» στο Χούσι.

Μέσω της συγκεκριμένης δράσης «ήρθαμε να στηρίξουμε τους ασθενείς και τις υγειονομικές μονάδες από τον νομό και ευρύτερα, με υγειονομικά υλικά, φάρμακα, έπιπλα και καταναλωτικά αγαθά», είπε ο π. Βλαντιμίρ Μπερεγόι (Vladimir Beregoi), πρόεδρος του Συλλόγου Χουσίου «Ορθόδοξη Φιλανθρωπία».

«Έχουμε μια ωραία συνεργασία με όλο το ιατρικό προσωπικό, τους οποίους ευχαριστούμε για τις προσπάθειές τους να στηρίξουν τους πονεμένους», είπε.

Ο Σύλλογος «Ορθόδοξη Φιλανθρωπία» Χουσίου είναι ένας μη κυβερνητικός σύλλογος της Επισκοπής Χουσίου που ιδρύθηκε το 2018 με την ευλογία του Επισκόπου κ. Ιγνατίου και δραστηριοποιείται στον τομέα των κοινοτικών κοινωνικών υπηρεσιών, με στόχο την ανάπτυξη εδαφικών κοινοτήτων.

Οι δραστηριότητες του Συλλόγου Χουσίου απευθύνονται σε παιδιά, νέους, ενήλικες, ηλικιωμένους, άστεγους, άτομα με αναπηρία, άτομα που πάσχουν από εξαρτήσεις και άτομα που ανήκουν στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.