Πρέπει να ξέρετε ότι όλοι όσοι γνωρίζουν τον λόγο του κυρίου, και αγωνίζονται να τα φέρουν σε πέρας, είναι σαν μια αναμμένη λαμπάδα που φωτίζει τα πάντα γύρω της.

Γ’ αυτό όταν βλέπετε σβηστές λαμπάδες, μην σβήνετε την δικιά σας, αυτή είναι η φλόγα της ψυχής σας, και αυτή που βρίσκονται στο σκοτάδι, θέλουν να την σβήσετε.

Και να θυμάσαι κάτι σημαντικό, μην σας ξεγελάει η εμφάνιση τους, μπορεί να νομίζεις ότι είναι πρόβατα, αλλά δεν είναι, μην αρνείσαι την πίστη σου ποτέ, μην κοιτάς να πάρεις έπαινο από τους ανθρώπους, ομολόγησε πάντα Χριστό, και κάντε την προσπάθεια να του ανάψετε αυτή την σβησμένη λαμπάδα του, αλλά όποιος δεν θέλει το Φως, είναι ελεύθερος να μείνει στο Σκοτάδι.

Μπορούν να σε βρίσουν, να σε χλευάσουν, ακόμα και να σκεφτούν πονηρές ενέργειες για να σε κάνουν να συμφωνήσεις μαζί τους, εσύ θα μείνεις σταθερά στον Λόγο του Κυρίου, και να θυμάσαι, είναι έγκλημα για την ψυχή σου, να αρνείσαι τον Λόγο του Κυρίου, για να πάρεις εύσημα από το Σκοτάδι.

Γι’ αυτό το Φως πρέπει να αγωνίζεσαι καθημερινά, χρησιμοποίησε όλα τα μέσα, και κράτα αυτό το Φως μέσα σου για πάντα.

Να ομολογείτε πάντα τον Κύριο, και μην κάνετε πίσω, και να ξέρετε όποιος σας πολεμάει για τον Λόγο του Κυρίου, είναι μέσα στο Σκοτάδι.

Το Φως θα νικήσει για πάντα, και το Σκοτάδι θα χάσει για πάντα.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.