ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Με πολλή χαρά υποδέχθηκαν την είδηση της επικείμενης άφιξης του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ.κ. Θεοδώρου Β’ στη Μπουκόμπα της Τανζανίας.

«Έρχεται ο Πατριάρχης στη Μπουκόμπα!», έγραψαν στη σελίδα των φίλων της Ιεραποστολής Μπουκόμπας σε κοινωνικό δίκτυο. «Έρχεται ο Πατέρας των Χριστιανών της Αφρικής! Έρχεται ο διάδοχος του Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου! Αυτή η χαρμόσυνη είδηση κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα ανάμεσα στους Ορθοδόξους της Μπουκόμπας και γεμίζουν με αγαλλίαση τα πρόσωπα τους.

«Έρχομαι να δείξω το ενδιαφέρον μου και την αγάπη μου στους χριστιανούς. Έρχομαι να σας ενισχύσω». Αυτό μας είπε ο Πατριάρχης μας, όταν μας ανακοίνωσε την απόφαση του να μας επισκεφθεί», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και συνεχίζει:

«Όντως έχει δείξει το ενδιαφέρον του ο Πατριάρχης προς τους δοκιμασμένους χριστιανούς της Μπουκόμπας. Με τις ενέργειες του αποκατέστησε την ειρήνη και την ενότητα. Όντως, η επίσκεψη του μας δείχνει την αγάπη του προς το κλήρο και το λαό της ευλογημένης αυτής Ορθόδοξης Επισκοπής. Όντως, η επίσκεψη του είναι μεγάλη ενίσχυση στον Ιεραποστολικό αγώνα μας για την διάδοση της Ορθόδοξης πίστης στις ψυχές του πολύ λαού, που βασανίζεται στην πλάνη και την αίρεση.

Ο Πατριάρχης μας θα είναι στην Μπουκόμπα για πέντε μέρες, προερχόμενος από την γειτονική Ουγκάντα, μεταξύ 18 και 21 Οκτωβρίου.

“Θα είναι πραγματική ευλογία ο ερχομός του Πατριάρχου”, απαντούν με ένα στόμα όλοι οι πιστοί που το μαθαίνουν.

“Θα είναι μεγάλη ομολογία και προβολή της Ορθοδοξίας”, προσθέτουμε και μείς και του απαντάμε στην είδηση του ερχομού του: Μακαριώτατε, η Μπουκόμπα σας περιμένει με ανοιχτές τις αγκαλιές και τις καρδιές».

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.