Βήμα βήμα ακολουθούν κάποιοι την ατζέντα του Αντίχριστου στις ΗΠΑ... Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑonline μετά το γάμο ομοφυλοφίλων, θα πρέπει να ετοιμαζόμαστε για την υποβοηθούμενη αυτοκτονία. 

Με πολιορκητικό κροιό τα μέσα ενημέρωσης επιχειρείται να περάσει στο αμερικανικό κοινό η άποψη για τα….ηθικά ευργετήματα μιας υποβοηθούμενης αυτοκτονίας!  Στις 27 Ιουνίου το εξώφυλλο του περιοδικού The Economist,, προανήγγειλε “το δικαίωμα να πεθάνεις:. Γιατί η υποβοηθούμενη αυτοκτονία πρέπει να είναι νόμιμη”

Πρόσφατα, το περιοδικό People ¨εδωσε μεγάλη έκταση  στην “όμορφη” ιστορία της Βρετάνης Maynard και την επιλογή της να τερματίσει τη ζωή της με υποβοηθούμενη αυτοκτονία.

Μια δημοσκόπηση του Μαΐου έδειξε ότι το 68 % των Αμερικανών τώρα “πιστεύουν ότι πρέπει να επιτραπεί στους γιατρούς να βοηθήσουν ασθενείς τελικού σταδίου να επιταχύνουν το θάνατο τους”, αναφέρει το περιοδικό World.

Νομικά όμως τ ιγίνεται; Επί του παρόντος, υπάρχει ένα νομοσχέδιο που τίθεται ενώπιον της Βουλής των Λόρδων στη Βρετανία για τη νομιμοποίηση της υποβοηθούμενης αυτοκτονίας. Και μετά; 

Με επιχειρήματα του τύπου “θάνατος με αξιοπρέπεια” κάποιοι ετοιμάζουν το επόμενο βήμα και στις ΗΠΑ…

Ο ..Δημοκρατικός από το Όρεγκον, Blumenauer, προωθεί τη σχετική νομοθεσία. Κι όταν μιλάμε για το Όρεγκον εννοούμε την πολιτεία που έχιε μονιμοποιήσει τη μαριχουάνα και όπου Χριστιανοί αρτοποιοί  καταδικάστηκαν να πληρώοσυν $ 135,000 γιατί δε δέχτηκαν να φτιάξουν τούρτα γάμου σε γάμο ομοφυλοφίλων! 

Αυτό συμπίπτει με την πρόταση από το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών της κυβέρνησης Ομπάμα για να αναβιώσει το “πάνελ θανάτου” ιδέα “συμβουλευτική” για αδύναμους….

Αυτά για μια πρώτη εντύπωση….Θα επανέλθουμε…

 

Χατζηγιάννης Μ

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.