Υπάτιος Πατμάνογλου: Το συγκινητικό μήνυμα για τη μαύρη επέτειο.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook. Ο άνθρωπος που βίωσε την απόλυτη τραγωδία χάνοντας γυναίκα και παιδί σε τροχαίο, σήμερα συγκινεί με ένα σπαρακτικό μήνυμα.

Ο ίδιος την Πέμπτη ανέβασε την ακόλουθη ανάρτηση μαζί με τη φωτογραφία του γιου και της γυναίκας του που έχασε στο τροχαίο με την Πόρσε που οδηγούσε ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo.

«Στις προσευχές μου κάθε βράδυ …Απόψε όμως ποιο πολύ».

Η ανάρτηση του Υπάτιου Πατμάνογλου

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου στις 26 Φεβρουαρίου 2017 είδε τη σύζυγό του Αποστολία και το μικρό του γιο, Παύλο, να χάνουν τη ζωή τους μπροστά στα μάτια του όταν η τρελή πορεία της Porsche την οποία οδηγούσε ο νεαρός Γιώργος Βακάκης, προσέκρουσε πάνω στο σταματημένο αυτοκίνητό τους.

«Έχω τους δικούς μου στον παράδεισο και μία καινούργια οικογένεια στη Γη». Αυτή ήταν η φράση που είπε το 2019 ο Υπάτιος Πατμάνογλου κατά την έξοδο μαζί με τη δεύτερη σύζυγό του Εμμανουέλα Βογιατζή από το μαιευτήριο, όπου γεννήθηκε η κόρη τους.

Η κορούλα του Υπάτιου Πατμάνογλου γεννήθηκε ακριβώς δύο χρόνια μετά το τραγικό δυστύχημα στο οποίο σκοτώθηκαν η σύζυγός του και ο γιος του, όταν η Porche με οδηγό τον γιο του ιδιοκτήτη των Jumbo έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο της οικογένειας Πατμάνογλου σε πάρκινγκ της εθνικής οδού.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.