ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: Απίστευτες παλινωδίες στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου και ακραίοι χειρισμοί εκθέτουν τον π Αντώνιο.

Στις 3 Φεβρουαρίου θα περάσει το κατώφλι της εισαγγελίας Ανηλίκων ο ιδρυτής του ΜΚΟ “Κιβωτός του Κόσμου”, π. Αντώνιος, μετά από προθεσμία που έλαβε για τις εξηγήσεις του, από τις δύο εισαγγελείς που τον κάλεσαν σε ανωμοτί κατάθεση, ως ύποπτο για την διάπραξη ενός κακουργήματος και ενός πλημμελήματος.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα, πυρετωδώς οι συνήγοροι του Ιερέα με αρκετά στοιχεία και ισχυρό νομικό οπλοστάσιο στα χέρια τους προσπαθούν βήμα- βήμα να αποδομήσουν κάθε κατηγορία που αποδίδεται στον αγαπητό και δημοφιλή Ιερέα με το τεράστιο έργο.

Μετά την νέα καταγγελία του 15χρονου περί συνεχόμενης παρενόχλησης του από τον π Αντώνιο το καλοκαίρι του 2022, μαρτυρία που προσπαθεί να παρουσιάσει τον Ιερέα ως καθ έξιν εγκληματία, άρα συμβάλει στο να διαταχθεί ποινική δίωξη εναντίον του με πιθανό ακόμη και το σενάριο της προφυλάκισης, το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE έχει συλλέξει στοιχεία, ημερολόγια δομών, μαρτυρίες παιδιών, Ιερέων, εργαζόμενων, εθελοντών έτσι ώστε σοβαρά, θεσμικά να μπορούν οι δικηγόροι υπερασπίσεως να αντικρούσουν τα ψεύδη.

Αντ αυτού, οι συνήγοροι είναι εξαφανισμένοι, βγήκαν μονάχα μια φορά στην τηλεόραση όπου ανεπιτυχώς προσπάθησαν να ρίξουν την ευθύνη στην Εκκλησία και την κυβέρνηση. Έκτοτε εξαφανίστηκαν και τη θέση τους πήραν αυτόκλητοι ακραίοι σχολιαστές του διαδικτύου που αυτο- χρίστηκαν ως περιβάλλον του π Αντωνίου, ως συνεργάτες του και δήθεν ειδικοί.

Αφού έκαναν το απίστευτο να προβάλουν ψεύτικους ισχυρισμούς του π Αντωνίου ότι δήθεν κάποιοι δωροδόκησαν τα παιδιά με κινητά για να καταθέσουν εναντίον του, σήμερα κάποια άτομα του περιθωρίου έφτασαν στο σημείο να καλούν μέσω FACEBOOK!! τους οπαδούς του π Αντώνιου να στείλουν τις μαρτυρίες τους εκεί! Μιλάμε για απίστευτη προχειρότητα και γελοιότητα.

Σε επικοινωνία με τους δικηγόρους, αυτοί δηλώνουν πλήρη άγνοια για την κίνηση των ακραίων του διαδικτύου, τους αφήνουν όμως σιωπηρά να συνεχίζουν να εξευτελίζουν τον π Αντώνιο.

Όποιος αδυνατεί να υποστηρίξει την υπόθεση ενός άξιου ιερέα, ας παραιτηθεί αύριο και ας μην συνεχίζουν να ανέχονται τη διαπόμπευσή του.

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.