ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ: Εσπερινός και Παράκληση Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Live: Άγιοι Ισίδωροι Λυκαβηττού - 5 Αυγούστου 2021 Ζωντανά. Εκκλησία Live - Εσπερινός Ζωντανά. Η Μεταμόρφωση του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού - Πανηγυρικός Εσπερινός και Ιερά Αγρυπνία Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Εκλεκτή ευκαιρία η Μεταμόρφωση του Σωτήρος και Κυρίου μας για να στοχαστούμε πιο ξεκάθαρα πάνω στον σκοπό της ζωής μας. Ο Κύριος στο Θαβώρ μπροστά στους τρεις μαθητές έλαμψε σαν τον ήλιο. Δίπλα του ο Μωυσής και ο Ηλίας συνομιλούσαν μαζί Του για την εκπλήρωση της αποστολής Του.

Οι μαθητές εκστατικοί αντίκρισαν τη δόξα του Θεού και γέμισαν ουράνια γλυκύτητα από το φως του.

Σύννεφο τους σκέπασε και φωνή ακούστηκε: «Αυτός είναι ο αγαπημένος μου Υιός, ο εκλεκτός μου· Αυτόν ν’ ακούτε!» Κι έπεσαν κάτω από τον φόβο τους.

Τους άγγιξε τότε ο Ιησούς, λέγοντας:

Σηκωθείτε και μη φοβάστε.

Κατεβαίνοντας τους είπε να μην πουν τίποτε σε κανέναν πριν την Ανάστασή Του.

Διαβάστε και δείτε σε βίντεο ολόκληρη την ομιλία του αειμνήστου Αγιορείτου Ηγουμένου π. Γεωργίου Καψάνη για την Μεταμόρφωση του Σωτήρος.

Ο Πανηγυρικός Εσπερινός και η Ιερά Αγρυπνία με παράκληση της Μεταμορφώσεως του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού την Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021 19.30 το απόγευμα.

Στείλτε ονόματα στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού μέσω της φόρμας.

Πως να στείλετε τα ονόματα

Πρώτα εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube

 

Στείλτε ονόματα στην Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων μέσω της φόρμας παρακάτω για να μνημονευτούν.

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τον Πανηγυρικό Εσπερινό και την Ιερά Αγρυπνία της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού, Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021 19.30 το απόγευμα.

Την μνήμη της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και Θεού και Κυρίου ημών Ιησού Χριστού τιμούμε στις 6 Αυγούστου εκάστου έτους.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Αικατερίνη

Ευχαριστούμε για τις ωραίες λειτουργίες που κάνετε ο Θεός να σας βλέπει.. θα ήθελα πολλή να έρθω στους Άγιους Ισιδώρους στο Λυκαβηττό να ανάψω ένα κεράκι... βοήθεια μας να είναι και να μας βλέπουν οι Άγιοι από κάθε κακό.. υπέρ υγείας Εμμανουήλ Αικατερίνης Ιωάννης Μαρίνου Γεωργίου γoνέων αδερφών συγγενών