«Πριν ένα μήνα έλαβα ένα φακελάκι, που μέσα είχε ένα θησαυρό για μάς που ζούμε μακρυά από το σεβαστό Άγιον Όρος. Ήταν μία λουρίδα με ύφασμα ευλογημένο στην Αγία Ζώνη της Παναγίας μας. Ακούστε και το πρώτο θαύμα που έκανε.

Ένας φίλος μας ήλθε στο μαγαζί μου και μου είπε ότι ο πατέρας του ήταν ετοιμοθάνατος. Έκανε εγχείρηση (καρκίνο στο κεφάλι) πριν 20 ημέρες και βρισκόταν σε αφασία. Ήταν όλοι τους πολύ στενοχωρημένοι. Του είπα ότι μου έστειλαν από την Ιερά Μονή του Βατοπαιδίου κορδέλα από την Αγία Ζωνή. Πάρε την και σταύρωσε το κεφάλι του πατέρα σου και θα γίνει καλά. Θέλω όμως να μου την επιστρέψεις, για να την δώσω και σε άλλους να την προσκυνήσουν.

Πράγματι πήγε στο νοσοκομείο και σταύρωσε το κεφάλι του πατέρα του. Μετά από λίγο, ενώ βρισκόταν σε κώμα 20 ημέρες σαν πεθαμένος ζωντανός, χασμουρήθηκε δύο φορές, άνοιξε για λίγο τα μάτια του και πάλι χάθηκε. Έβαλε το φακελάκι με την Αγία Ζώνη κάτω από το μαξιλάρι του όλη την νύχτα και το θαύμα έγινε. Την άλλη μέρα ο άρρωστος ξύπνησε, μίλησε και σηκώθηκε λίγο. Τώρα είναι πολύ καλύτερα. Ο πατέρας έχει την ευλογημένη ζώνη επάνω του και οι γιατροί που τον παρακολουθούν κάθε μέρα δεν μπορούν να το πιστέψουν. Περίμεναν να πεθάνει. Με παρεκάλεσε πάρα πολύ ο φίλος μου να του την αφήσω για λίγο, έως ότου ο πατέρας του βγεί από το νοσοκομείο…».

Με σεβασμό και πολλή αγάπη

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.