Φόβο εάν το εμβόλιο θα ανταποκριθεί στον σκοπό για τον οποίο έχει γίνει και εάν μετά το εμβόλιο θα επανέλθουμε στην κανονική ροή, που είχαμε παλιά.

Δυστυχώς, ο άνθρωπος δεν έχει καταλάβει, ότι μόνος του δεν μπορεί να κάνει τίποτα, χωρίς να το εγκρίνει ο Πανάγαθος Θεός. Ενώ μπορούσαμε να είχαμε φτάσει σε αίσιο τέλος, δυστυχώς, η αλαζονεία ορισμένων επιστημόνων, που θεωρούν τον εαυτό τους ανώτερο του Θεού, δημιουργεί μια ανασφάλεια στους ανθρώπους.

Την λύση κατά την ταπεινή μου γνώμη μας τη δίνει ένα πουλάκι, που πετάει στον ουρανό και χρησιμοποιεί τα δυο του φτερά. Και θα παρομοιάσω το πουλάκι με την σημερινή κατάσταση, όπου το ένα φτερό είναι η προσευχόμενη Εκκλησία και το άλλο η Επιστήμη. Εάν κόψουμε το ένα φτερό το πουλάκι δεν μπορεί να πετάξει.

Άρα θα πρέπει οι επιστήμονες να καταλάβουν, ότι δεν πρέπει να φέρνουν προσκόμματα στην Εκκλησία του Θεού, αλλά να ζητάνε βοήθεια και την επιφοίτηση του Παναγίου Πνεύματος για να μπορούν με τις προσευχές της Εκκλησίας, τις Λειτουργίες, τις Αγρυπνίες και τις Παρακλήσεις, αλλά και με την επιφοίτηση του Παναγίου Πνεύματος να βρουν το αντίδοτο και να επανέλθει η ειρήνη, η γαλήνη και η ομόνοια στους δύσκολους καιρούς που περνάμε.

Εύχομαι ο Θεός να κάνει έλεος. Αμήν.

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΛΑΜΠΗΔΟΝΟΣ.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-2)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.