ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ: Όταν έρθει η εποχή του Αντιχρίστου, οι άνθρωποι θα σφραγίζονται υποδορίως στο δεξί χέρι η στο μέτωπο με ένα «μικροτσίπ».

Το «τσιπάκι» αυτό μπορεί να προγραμματίζεται έτσι, που ο κάτοχός του να αρρωσταίνει, όποτε θέλει εκείνος που του το εμφύτευσε (δηλ. ο Αντίχριστος και τα όργανά του).

Μ’ αυτό λοιπόν το «τσιπάκι» θα σε ελέγχει και θα μπορεί να σε αρρωστήσει με κάποια συγκεκριμένη ασθένεια, σε κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, που η νεοεποχική ηγεσία θα ορίσει. Αν πάρεις δηλ. αυτό το «μικροτσίπ», θα μπορούν αυτοί να σε αρρωστήσουν όποτε θέλουν και σε όποιον τόπο βρίσκεσαι!
Παραμυθάκια, ε; «Παραμυθάκια» (θα πούν μερικοί)…

Είδατε που φθάσαμε αδελφοί μου; Έτσι θα είναι το τέλος του κόσμου. Το τέλος του κόσμου, αυτό θα είναι!…

Φυσικά οι νεοεποχίτες θα διακηρύττουν, ότι με το «βιο – τσιπ» θα ξεπεραστούν όλες οι ασθένειες, αποκρύπτοντας από τους ανθρώπους, ότι πρόκειται να αποδεκατιστούν από τα διάφορα έλκη, τα οποία θα προξενήσει εκείνο το σφράγισμα. Θα γεμίσουν έλκη οι άνθρωποι.

Ο κόσμος θα γεμίσει με έλκη, που θα τρέχει πύον από πάνω και θα λιώνουν οι άνθρωποι μ’ αυτά τα «βιο – τσιπ» που θα πάρουν, όσοι τα πάρουν.

Γι’ αυτό αδελφοί μου, πρέπει να προσέξουμε ιδιαιτέρως, να μην πλανηθούμε. Μας το είπεν ο Πανάγαθος Θεός: «Προσέχετε μη πλανηθείτε, μη σας πλανήσει ο Διάβολος!».

Επήρες αυτό το «βιο – τσιπ»; Μπορεί να σε πεθάνει όποτε θέλει και με οποιαδήποτε ασθένεια θέλει. Και αν δεν σε πεθάνει, θα γεμίσεις με έλκη, με πληγές, οι οποίες θα πονούν, όπως το τσίμπημα του σκορπιού!

Και τότε θα είναι που θα φωνάζουν οι ζωντανοί εις τους νεκρούς, να αναστηθούνε εκείνοι και να μπούνε αυτοί ζωντανοί εις τον τάφο και δεν θα ανασταίνονται… Θα ζητούνε οι άνθρωπο τον θάνατο (από τους πόνους που θα έχουν) και θάνατος δεν θα υπάρχει… Θα υποφέρουν, θα πάσχουν οι άνθρωποι, γι’ αυτό λέγει ο Θεός μας: «Προσέχετε μη πλανηθείτε και σας ξεγελάσει ο Διάβολος με την τεχνολογία του και σφραγιστείτε…».

(Ομιλία Τα Επερχόμενα Δεινά)
† Γέροντας Σάββας Αχιλλέως

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.