ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ Ο ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΣ: Να προσευχόμαστε να μας χαρίζει ο Θεος τη γαλήνη να δεχόμαστε αυτά που δε μπορούμε να αλλάξουμε.. το κουράγιο να αλλάζουμε οσα μπορούμε.. και τη σοφία να διακρίνουμε τη διαφορά.

Η θέληση για ζωή δε βλέπει φραγμούς κι όρια..και οι δυσκολίες και δοκιμασίες δοκιμάζουν τη θέλησή μας..!

Τα αδύνατα είναι για..τους αδύνατους! Δεν υπάρχει δε μπορώ…μόνο δε θέλω…

Στόλισε τη ψυχή σου με Πίστη(αυτή θα σου δώσει τη δύναμη να μπορείς να κινήσεις βουνά ) ..υπομονή(θα σου δώσει τη δύναμη να συνεχίσεις) κι Ελπίδα (θα σε βοηθά να μη κάμπτεσαι και συνθλίβεσαι απο τις αντιξοότητες )γιατί η δοκιμασία σου δε θα είναι μεγαλύτερη απ οτι μπορείς να σηκώσεις..

Κάνε τον αγώνα σου, με την ευχή στη καρδιά αδιάλειπτα….Η προσευχή δίνει τεράστια αντοχή στην αντιμετώπιση των δυσκολιών που προκύπτουν…Και η πίστη δυναμώνει αυτή την αντοχή καθώς ταξιδεύεις μέσα στο χρόνο κι οδεύεις στο προορισμό σου!

Υπομονή λοιπόν…. Η δυνατότητα του υπομένειν σε ο,τι προκύπτει.. Αντοχή…να εχεις επίγνωση χωρίς να σε πιάνει απόγνωση..και να πολεμάς… Δυο εφόδια δυνατά που πολλές φορές κρύβεις μέσα σου κι εκδηλώνονται στα δύσκολα..Ξεχνάς πως το συναξάρι γέμισε με μάρτυρες που η αντοχή ,το θάρρος ,η πίστη τους υπερέβαινε το πόνο του μαρτυρίο; Μάρτυρας γίνεσαι κι εσυ καθημερινά..

Σήκωσε το κεφάλι ψηλά … και γίνε ενας γενναίος χριστιανός που αγωνίζεται ηρωικά για οσα αγαπάει..
γιατί αγαπάει όλα κι ότι ο Αγαπημένος Πατέρας παραχωρεί στη ζωή του.

Το μέγα Γεροντικόν

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.