Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες με την ακραία τοποθέτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Μπαρμπαρούση για το θέμα του πραξικοπήματος από στρατιωτικούς και σύλληψη των Τσίπρα, Παυλόπουλου.

Ο εν λόγω πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, σε έναν παραληρηματικό παροξυσμό προέτρεψε από το έδρανο της βουλής τον ελληνικό στρατό να επέμβει και να συλλάβει τον Πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Δεν είναι ο κάθε Μπαρμπαρούσης το πρόβλημά μας κύριοι. Ο Μπαρμπαρούσης γνωρίζουμε τι πιστεύει, τι εκφράζει και ποιο είναι το γενικό ύφος του συγκεκριμένου κόμματος. Δεν μας εκπλήσσει λοιπόν αυτή η αναφορά, αλλά δεν έχει και ουσιαστικό αντίκτυπο στη ζωή των Ελλήνων.

Αυτό που έχει άμεσο αντίκτυπο στη ζωή μας είναι το ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Αυτό, αν θέλετε συνιστά πράξη εσχάτης προδοσίας, διότι έρχεται σε πλήρη, σε καθολική αντιδιαστολή με τη βούληση του συνόλου του ελληνικού λαού.

Η κυβέρνηση ΔΕΝ έχει την νομιμοποίηση να προβεί σε αυτό το βήμα, δεν είχε αποτελέσει προγραμματική της δέσμευση ή σχεδιασμό, δεν είχε ενημερώσει τον ελληνικό λαό προτού προχωρήσει στο Σκοπιανό.

Συνεπώς η πρωτοβουλία αυτή ορθώς καταδικάζεται από το σύνολο του πολιτικού κόσμου και βεβαίως από τον ελληνικό λαό.

Ευχόμαστε την τελευταία στιγμή, ο Αλέξης Τσίπρας, ένας νέος άνθρωπος, που σίγουρα δεν επιθυμεί να στιγματιστεί με τον χειρότερο τρόπο, να κάνει πίσω και να περισώσει την τιμή και την ενότητα των Ελλήνων.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.