Εορτολόγιο - Ποιοι γιορτάζουν σήμερα: Όλοι οι Βίοι των Αγίων του Αυγούστου σύμφωνα με τον Ορθόδοξο συναξαριστή σε βίντεο. Γιορτή σήμερα: Παρακολουθήστε κάθε ημέρα από το κανάλι μας στο YouTube, τουλάχιστον μία ανάρτηση με τον βίο του Αγίου που γιορτάζει σήμερα και την επόμενη ημέρα εορτής. Καλό μήνα Αύγουστο να έχουμε. Ο μήνας της Παναγίας μας.

Αυτό το μήνα έχουμε τις μεγάλες εορτές της Ορθοδοξίας με την Αγία Σαλώμη τη Μυροφόρο, τον Άγιο Μύρωνα, τον Απόστολο Ματθία, την Αγία Ξένη, την Αγία Ευδοκία τη Βασίλισσα, τον Άγιο Συμεών, τον Προφήτη Μιχαία, τον Όσιο Ιωσήφ τον Ησυχαστή, τον Απόστολο Ιούδα τον Θαδδαίο, τη Σύναξη της Παναγίας του Χάρου, τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό, τον Απόστολο Τίτο, τον Άγιο Φανούριο τον Μεγαλομάρτυρα, την Αποτομή της Τιμίας Κεφαλής του Αγίου Ιωάννη, την Κατάθεση της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου, όπως και τις τις δεσποτικές εορτές της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις 15 Αυγούστου τον Δεκαπενταύγουστο.

ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ

Τα βίντεο ανεβαίνουν την προηγούμενη ημέρα της γιορτής. Για τον μήνα Αύγουστο θα μπορείτε να παρακολουθείτε την εορτή της ημέρας από την παρακάτω playlist όπου θα έχει μαζί ταξινομημένα ημερολογιακά όλους τους βίους των Αγίων του Αυγούστου.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube για να λαμβάνετε πρώτοι όλες την ενημερώσεις για τους βίους Αγίων, το εορτολόγιο, απολυτίκια και μεγαλυνάρια Αγίων και εορτών, διηγήσεις, πνευματικά κείμενα, ζωντανές μεταδόσεις Ακολουθιών, Όρθρων, Θείων Λειτουργιών, Εσπερινών και Ιερών Αργυπνιών.

Αύγουστος – Βίοι Αγίων – Εορτολόγιο

Οι βίοι των Αγίων της Ορθόδοξης Εκκλησιάς του μηνός Αυγούστου, σύμφωνα με τον Ορθόδοξο συναξαριστή. Ανάλυση της εορτής σήμερα. Εορτολόγιο Αυγούστου, από τον Αρχιμανδρίτη της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, Αθανάσιο Μισσό.

Εορτολόγιο – Αγιολόγιο

Το όνομα στη χριστιανική διδασκαλία: Τη σημασία του ανθρωπίνου ονόματος παρέλαβε και ο Χριστιανισμός, ο οποίος την ανέδειξε και την προήγαγε, καθώς την απεγκλώβησε από τα ασφυκτικά χωροχρονικά δεσμά του παρόντος κόσμου τοποθετώντας την στην εσχατολογική διάσταση.

Καλό μήνα να έχετε με υγεία!

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.