ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Είναι πρωτοφανείς οι επιθέσεις που δέχεται το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE εξαιτίας της δημοσίευσης άρθρων που ασκούσαν κριτική στην απόφαση της κυβέρνησης για παραχώρηση του όρου Βόρεια Μακεδονία, στα Σκόπια.

Είναι πραγματικά απίστευτες οι μεθοδεύσεις και οι απειλές που έχουμε υποστεί από προχθές για το ζήτημα της Βόρειας Μακεδονίας, τόσο σε θεσμικό όσο και σε παρακρατικό επίπεδο.

Από τη στιγμή που το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE δημοσίευσε άρθρα κριτικά ως προς την απόφαση παραχώρησης του ονόματος Βόρεια Μακεδονία στους Σκοπιανούς, με αιχμή του δόρατος το άρθρο Λέω ΟΧΙ στον όρο Βόρεια Μακεδονία για τα Σκόπια – Δημοψήφισμα τώρα      

έχουμε γίνει δέκτες απίστευτων πιέσεων και προειδοποιήσεων στα όρια του ωμού εκβιασμού.

Το αποκορύφωμα και το πιο αισχρό χτύπημα είναι το γεγονός πως με πραγματικά ανεξήγητο τρόπο έχουν μεθοδεύσει και επιτύχει το μπλοκάρισμα του άρθρου Ευαγγέλιο . Δηλαδή για να γίνει αντιληπτό αυτό που λέμε, προσπαθούν κάποιοι να μην βγαίνει το Ευαγγέλιο κάθε μέρα με σκοπό να μας εκβιάσουν.

Δημοσιεύονται καθημερινά απίστευτα άρθρα βίας, ψευδείς ειδήσεις, κουτσομπολιά, αλλά κάποιοι επιλέγουν να χτυπήσουν τη σελίδα της ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE και ιδιαίτερα το Ιερό Ευαγγέλιο για λόγους που μονάχα εκείνοι γνωρίζουν.

Ενοχλεί το γεγονός ότι το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE έχει γνώμη και την εκφράζει. Τους ενοχλεί το γεγονός ότι μια εφημερίδα σοβαρή και εντός των θεσμικών πλαισίων, δεν σιωπά, δεν κάθεται αμέτοχη, παίρνει θέση, πάντοτε με σεβασμό για όλα τα τρέχοντα θέματα που αφορούν την Εκκλησία, την Πίστη μας και την Πατρίδα.

Γι αυτό απευθύνω σε σας αυτό το ερώτημα σήμερα. Συμφωνείτε με τη Βόρεια Μακεδονία;

Συμφωνείτε με την παραχώρηση του ονόματος; Διότι εμάς μας εκβιάζουν να σταματήσουμε να γράφουμε περί αυτού. Αν συμφωνείτε και πρόκειται σιωπηρά να επιτρέψετε να γίνει, τότε θα σταματήσουμε και εμείς, οι οποίοι είμαστε οι μόνοι που παίρνουμε θέση ανοικτά.

Αν δεν συμφωνείτε, αν πιστεύετε πως πρόκειται για ζημιογόνα λύση, πως ορθώς γίνεται λόγος περί ξεπουλήματος, να μας το πείτε. Να μας το λέτε κάθε μέρα.

Το έχουμε ανάγκη για να παίρνουμε δύναμη και να προχωράμε.

Ανδρέας Μ. Καραγιάννης

Καραγιάννης Ανδρέας
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Συνεχίστε ανένδοτα τον αγώνα! Είμαστε μαζί σας! Χρειαζόμαστε πάντα μια υποστηρικτική φωνή στον αγώνα!
Δυστυχώς τα πράγματα έχουν σκουρίνει...και λίγοι μιλάνε...και δεν καταλαβαίνω γιατί το να λες ότι αγαπάς την πατρίδα σου και δεν δέχεσαι τέτοιες εξελίξεις που ΠΡΟΦΑΝΩΣ θα έχουν άσχημα αποτελέσματα για τη χώρα μας, θεωρείται εθνικισμός... Ο Θεός να μας λυπηθεί...