Ένα ανδρόγυνο από τη Θεσσαλονίκη είχε πάει προσκύνημα στο μοναστήρι του οσίου Γεωργίου Καρσλίδη. Είχαν ακούσει για την αγάπη του στα παιδιά και σε πόσες πολλές γυναίκες με τις δυνατές πρεσβείες του είχε χαρίσει παιδάκια. Προσευχήθηκαν με πίστη στον τάφο του και του ζήτησαν παρακλητικά να τους δώσει ένα παιδί.

Το θαύμα έγινε σύντομα και απρόσμενα, γιατί ιατρικώς δεν υπήρχε περίπτωση ν’ αποκτήσει η σύζυγος παιδί. Έμεινε έγκυος και απέκτησαν ένα υγιέστατο και χαριτωμένο κοριτσάκι. Ευχαριστούν ολόψυχα τον όσιο για τη χαρά που τους δώρισε.

Άλλος κύριος από την Καβάλα υπέφερε από καρκίνο στον ρινοφάρυγγα, ο οποίος με τη βοήθεια του Θεού υποχώρησε. Κατόπιν είχε πρόβλημα με το κεφάλι του και θεώρησε ότι ήταν μετάσταση. Με τις θερμές προσευχές του στον όσιο Γεώργιο, τον οποίο πάντοτε ευλαβείτο, θεραπεύθηκε. Ήλθε πάλι στο μοναστήρι του οσίου, να τον ευχαριστήσει από καρδίας για την ταχεία συμπαράστασή του. Πηγαίνει συχνά στο μοναστήρι κι αισθάνεται ζωντανή την παρουσία του και τη μεγάλη αγάπη του.

Μία κυρία από τη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε τη μονή ως ταπεινή προσκυνήτρια. Προσκύνησε μ’ ευλάβεια τα τίμια λείψανα του οσίου και ζήτησε από τις μοναχές λαδάκι από την κανδήλα του. Μετά από λίγες ημέρες έβγαλε στο χέρι της μία μεγάλη κρεατοελιά και ανησύχησε. Ετοιμαζόταν να πάει σε ειδικό ιατρό να εξετασθεί. Σταύρωσε πριν με το λαδάκι την κρεατοελιά λέγοντας: «Εις το όνομα του Πατρός, του Υιού και του Αγίου Πνεύματος και δι’ ευχών του οσίου πατρός ημών Γεωργίου». Την επομένη ημέρα είδε με μεγάλη χαρά ότι εξαφανίσθηκε εντελώς η κρεατοελιά. Επέστρεψε στη μονή και με αισθήματα ευγνωμοσύνης κι ευχαριστίας διηγήθηκε το θαύμα στις μοναχές.

Άλλη κυρία από την Περαία Θεσσαλονίκης διηγήθηκε ένα θαύμα του οσίου Γεωργίου που συνέβη στην βαπτιστικιά της από την Αθήνα. Μωρό οκτώ μηνών εισήλθε στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό. Οι ιατροί αδυνατούσαν να διαγνώσουν από τι προερχόταν. Υπεβλήθη σε πολλές εξετάσεις, αλλά στο παιδάκι επιδεινωνόταν η κατάστασή του. Είπε στην αδελφή της, που μένει στη Δράμα, να τους πάει λαδάκι του οσίου. Σταύρωσαν με αυτό το παιδάκι και το ίδιο βράδυ έπεσε ο πυρετός, σε λίγες ημέρες εξήλθε του νοσοκομείου, βαπτίσθηκε και είναι καλά. Αυτά συνέβησαν το Πάσχα του 2010. Η νονά πήγε στο μοναστήρι να ευχαριστήσει τον άγιο.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.