Γενικά η δημοσιογραφία σε τούτον εδώ τον τόπο δεν διάγει και τις καλύτερες μέρες της. ΕΙδικά με το διαδίκτυο στα φόρτε του παρατηρούμε πως καθημερινά γίνεται... ο κλέψας του κλέψαντος. Αλλά ότι πρέπει οι επαγγελματίες να δίνουν και αναφορά για τις πηγές τους στους ανύπαρκτους ερασιτέχνες, ε αυτό παει πολυ. Εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι λέει ο λαός... Αντί να διαμαρτυρηθεί το ΕΚΚΛΗΣΙΑonline για την αδιανόητη κλοπή θεμάτων του εδώ και μήνες από διάφορα αμφιβόλου προελέυσεως σάιτ, μπλογκς κλπ, μας ζητούν να απολογηθούμε κι από πάνω! 

Προφανέστατα το ΕΚΚΛΗΣΙΑonline έχει δημιουργήσει τόση αναστάτωση τους λίγους μήνες που είναι εν ζωή, που λυτοί και δεμένοι έχουν βαλθεί να το λοιδωρήσουν και να το διαβάλουν.

Άκουσον άκουσον! Μας κατηγορούν οι ανύπαρκτοι πως τους κλέψαμε θέμα. Ένα παντελώς άγνωστο μπλογκ ισχυρίζεται πως του κλέψαμε το θέμα με την μετακίνηση της εικόνας στη Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ, όταν η πληροφορία έφτασε σε εμάς ούτε καν στόμα με στόμα, αλλά με μειλ! Δηλαδή αποδεικνύεται η πηγή ευκολότατα! Πόσοι γελοίοι μπορείτε να γίνετε αλήθεια;

Συνάμα, μας κατηγορεί πως επιτρέπουμε “αντιχριστιανικά σχόλια και ύβρεις”. Φιλοσοφία μας στo ΕΚΚΛΗΣΙΑonline είναι να μην εμποδίζουμε κανέναν να σχολιασει ότι θέλει ως ενός ορίου ασφαλώς. Προφανέστατα βέβαια δεν είναι δυνατόν να βρίσκεται κάποιος μονίμως απο πάνω από κάθε άρθρο να ελέγχει ποιος θα γράψει τι. 

Αυτοί λοιπόν που μας απειλούν, οι ψευτοευαίσθητοι “αμόλυντοι υπερασπιστές” της Χριστιανοσύνης, πως θα προσφύγουν “άμεσα στις αρμόδιες υπηρεσίες και αστυνομικές αρχές καταγγέλλοντας το εκκλησιαστικό” πρακτορείο ειδήσεων ekklisiaonline που ανέχεται τέτοια σχόλια (εξύβριση των θείων, εξύβριση, ρατσιστικό μίσος, προσβολή θρησκευτικών συμβόλων κλπ)” ας προσέξουν μήπως φάνε τα μούτρα τους…ως συνήθως!!!! 

 

Χατζηγιάννης Μ

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.