Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε τον Κώστα Αποστολάκη, ο οποίος σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τη ζωή του, την πίστη του στο Θεό, τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε, αλλά και την κόρη του.

«Ήμουν 30 χρόνια ανταγωνιστικός, έχασα όλα μου τα χρόνια να είμαι έτσι», αποκάλυψε ο αγαπημένος ηθοποιός, ενώ παραδέχτηκε ότι «Έχω πει πάρα πολλές φορές συγγνώμη, αλλά έχουν μείνει χιλιάδες να πω, το καλύτερο είναι δια ζώσης και όχι μέσω μηνύματος».

«Όταν μπήκε στη ζωή μου ο Ιησούς Χριστός, κατάλαβα ποσό ατελής είμαι. Είπα ότι δε θέλω να κάνω τη ζωή που κάνω, γονάτισα και παρακάλεσα τον Χριστό να έρθει», σημείωσε ο ίδιος για τη σχέση του με τη θρησκευτική πίστη.

«Βίωσα πάρα πολλές φορές οικονομικές δυσκολίες και με διαφορετικό τρόπο. Στο θέατρο έχω δουλέψει πάρα πολλές φορές δωρεάν στις αρχές της καριέρας μου. Λίγοι ηθοποιοί στην Ελλάδα ζουν τις οικογένειες τους από το θέατρο», περιέγραψε ο Κώστας Αποστολάκης.

Ο ίδιος μίλησε για την κόρη του, αλλά και το γιατί δεν προχώρησε μέχρι τώρα σε ένα δεύτερο γάμο.

«Η κόρη μου είναι 10 ετών, δε θέλει να γίνει ηθοποιός αλλά θαυμάζει με τον τρόπο της, το χαίρεται, δεν το λέει από μόνη της στο σχολείο για εμένα», είπε χαρακτηριστική ενώ εξήγησε ότι «Επειδή δε συνεχίστηκε ο γάμος μου, με εμπόδισε να κάνω έναν άλλο. Η συνταγή είναι να κατακτήσει το ζευγάρι την αδικία, οποίος θέλει να έχει δίκιο θα είναι μόνος».

«Το μάθημα από τη ζωή είναι να καταφέρεις να είσαι με έναν άνθρωπο, το να αλλάζουμε συνεχώς τον άνθρωπο, τον κάνουμε προϊόν τον άνθρωπο», τόνισε ακόμα ο Κώστας Αποστολάκης.

Μιλώντας, τέλος, για τη συμμετοχή του στη νέα θεατρική επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου, «Τι ζούμε, ρε;;;», στο θέατρο «Άλσος», ο ίδιος είπε ότι «Θα γελάσουμε πολύ».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.