Στη σύγχρονη εποχή, μία Νέα Εποχή, όπου μοναδικοί της στόχοι αποτελούν η αλλοίωση του φρονήματος του λαού και η παγκοσμιοποίηση , εγκρίνονται νομοσχέδια, που θέτουν σε κίνδυνο το Έθνος μας.

Απεναντίας , υπάρχει μία μειοψηφία συμπατριωτών μας, η οποία αγωνίζεται κι αντιστέκεται καθημερινά, ώστε να μην καταλυθούν οι αξίες και οι παραδόσεις του ευλογημένου αυτού τόπου.

Ειδικότερα, παρατηρείται ότι οι εχθροί του Ελληνισμού, χτυπούν το γένος μας στις τρεις βασικές αρχές του: στην πατρίδα, στη θρησκεία και στην οικογένεια.

Κατά κύριο λόγο, η πατρίδα απειλείται από την εθνοφυλετική αλλοίωση, την οποία βιώνουμε πολύ έντονα τα τελευταία χρόνια, κυρίως στα ελληνικά νησιά μας.

Θα ήταν παράλειψη να μη δημοσιοποιήσουμε τα λόγια του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας κ.Οζάλ: «Δε χρειάζεται πόλεμος με την Ελλάδα για την εκ νέου κατάκτησή της, απλώς μόνο η βαθμιαία αποστολή εκεί τριών- τεσσάρων εκατομμυρίων μουσουλμάνων».

Επιπλέον, η Ελλάδα πλήττεται από το δημογραφικό ζήτημα. Αξίζει να υπογραμμιστεί, ότι η σημαντικότερη συνέπεια σε εθνικό επίπεδο είναι ότι οι Έλληνες κινδυνεύουμε να αποτελέσουμε μειονότητα μέσα στην Ελλάδα, ενώ η πλειονότητα θα απαρτίζεται από λαούς άλλων εθνικοτήτων.

Επιπροσθέτως, η εθνική περιουσία της Ελλάδας δεσμεύτηκε για ένα και πλέον αιώνα από τις ξένες δυνάμεις. Συγκεκριμένα, ξένα κέντρα εξουσίας ελέγχουν όλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας μας με το περίφημο «Νέο ταμείο αποκρατικοποιήσεων».

Ας θυμηθούμε τα λόγια μιας κοσμοκρατορικής οικογένειας η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά : « Είμαστε έτοιμοι να πετύχουμε το στόχο μας και να ανακηρύξουμε το παγκόσμιο νόμισμα και την παγκόσμια κυβέρνηση. Τότε θα είμαστε και φανερά οι αυτοκράτορες και επικυρίαρχοι του πλανήτη».

Με αυτό τον ύπουλο τρόπο κατευθύνεται η Ελλάδα στο περιβόητο φαινόμενο της παγκοσμιοποίηση και συνεπώς στην αποσύνθεση της.

Όσον αφορά τη θρησκεία, είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι σήμερα διαστρεβλώνεται και η πνευματική μας ταυτότητα. Εγκρίθηκε η δημιουργία ισλαμικού τεμένους, στην πρωτεύουσα της Ελλάδας,ώστε να «αναβαθμιστεί» η περιοχή.

Εάν όμως ίσχυε πραγματικά κάτι τέτοιο, γιατί δεν κατασκευάστηκε εκεί ένας ορθόδοξος ναός; Είναι ,επίσης, άξιο προσοχής, το «Έντυπο υλικό στα Θρησκευτικά» της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Το εν λόγω βιβλίο είναι κυριολεκτικά απαράδεκτο καθώς περιέχει κεφάλαια που αφορούν το Ισλάμ, τον Ιουδαϊσμό, τις διδασκαλίες των ραβίνων και της μακρινής Ανατολής.Ως γνωστό, τα καινοτόμα αυτά σχέδια έχουν ως απώτερο στόχο τους την υπονόμευση της παιδείας μας.

Εν συνεχεία, η Νέα Εποχή προσβάλλει το θεσμό της οικογένειας. Πρακτικά, ψηφίζονται νομοσχέδια, τα οποία στρέφονται κατά του ιερού αυτού θεσμού. Το σύμφωνο συμβίωσης, το «κακώς» νοούμενο προοδευτικό, ήταν η αρχή του εξευτελιστικού σχεδίου, που επιδιώκει με κάθε τρόπο τη διάλυση της οικογένειας.

Συνεπώς, το παιδί που θα υιοθετεί κάθε «ζευγάρι», θα του στερείται το δικαίωμα να έχει μητέρα και πατέρα σε περίπτωση ομοφυλόφυλων ζευγαριών. Τι τύπου κοινωνία θα είναι αυτή; Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα γίνεται συζήτηση για τα ανθρώπινα δικαιώματα κυρίως της παιδικής ηλικίας.

Προ ολίγων ετών, νομιμοποιήθηκε το ανήθικο νομοσχέδιο για την ταυτότητα αλλαγής φύλου από τα 15 έτη.

Σε αυτή την ηλικία, οι νέοι και οι νέες μας έχουν σωρεία περιορισμών , όπως η στέρηση του δικαιώματος της ψήφου, του διπλώματος οδήγησης, της κατανάλωσης αλκοόλ,κ.τ.λ.

Πώς είναι λοιπόν,δυνατόν να αυτοπροσδιορίσουν το φύλο τους; Σύμφωνα με τον γερμανοεβραίο πολιτικό κ. Χένρυ Κίσινγκερ: «ο Ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι΄αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες.

Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ δηλαδή να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητα του ν΄αναπτυχθεί».

Όσο όμως, κι αν εξωραϊζουν τον εκσυγχρονισμό τραντάζοντας τα θεμέλια της πατρίδας – θρησκείας – οικογένειάς με νόμους ‘’ παρά φύσιν’’ ή ‘’αντισυνταγματικούς’’ , θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δε θα τα καταφέρουν, διότι ο Θεός που παρακολουθεί το συνεχή αγώνα μας και αγαπάει την Ελλάδα, δεν θα το επιτρέψει!

Από τα παραπάνω συνάγεται πως καθοριστικό ρόλο στη μη κατάλυση των ιδανικών μας παίζει η ομόψυχη αντίσταση των Ελλήνων κάθε φορά που τίθεται σε κίνδυνο η χώρα μας.

Ας παραθέσουμε τα λόγια του μακαριστού αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου :«Σταθείτε όλοι όρθιοι στις επάλξεις και μην ξεπουλήσετε τα πρωτοτόκιά μας. Αντίσταση και ανάκαμψη για να ξαναβρούμε ό,τι έχουμε χάσει και να υπερασπιστούμε ό,τι κινδυνεύει».

Όπως άλλωστε μας έχει αποδείξει η ιστορία μόνο έτσι θα νικήσουμε! Ο Θεός να μας δίνει πλουσιοπάροχα, υπομονή, φώτιση και δύναμη!

Σ.Α.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.