Τα φάρμακα που οδήγησαν στο να χάσει την όραση της

«Είχα χάσει την όραση από το ένα μου μάτι, εξαιτίας φαρμάκων που παίρνουμε κατά τη διάρκεια της δουλειάς όταν αρρωσταίνουμε και δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας. Είχα χάσει εντελώς όμως την όραση από το ένα μου μάτι, λόγω των φαρμάκων που έπαιρνα για να βοηθάω τη φωνή μου στο να τραγουδάω όταν αρρώσταινα ή έκλεινε ο λαιμός.

Πιο αναλυτικά η γνωστή τραγουδίστρια φιλοξενήθηκε από την τηλεόραση του «ΑΝΤ1» και την εκπομπή «Το πρωινό». Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Μεταξύ άλλων, η Ελληνίδα τραγουδίστρια μίλησε για την περιπέτεια, με την υγεία της. Από εκεί και πέρα, η διάσημη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο γεγονός πως έχασε εντελώς την όρασή της από το ένα μάτι. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από τη χρήση φαρμάκων. Όμως, η ίδια υποβλήθηκε σε εξειδικευμένη επέμβαση και το αποτέλεσμα ήταν να αποκατασταθεί, η όρασή της.

Αγγελική Ηλιάδη: “Ευτυχώς έκανα το χειρουργείο και όλα πήγαν καλά”

Ευτυχώς έκανα το χειρουργείο και όλα πήγαν πολύ καλά. Σιγά σιγά γίνεται αυτό μέχρι που κάποια στιγμή φτάνεις στα 0/10 της όρασης και δεν βλέπεις καθόλου. Τώρα όμως βλέπω τα πάντα. Όταν έβγαλα τον επίδεσμο την επόμενη μέρα του χειρουργείου, ένιωσα ότι έβλεπα τα πάντα για πρώτη φορά», αναφέρει η Αγγελική Ηλιάδη.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.