Ο υποψήφιος δήμαρχος από το Σοσιαλιστικό Κόμμα, Τέρμετ Πέτσι, έκανε προεκλογική συγκέντρωση μέσα στην εκκλησία του χωριού Λέκλι του Αργυρόκαστρου.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο Πέτσι γράφει ότι στη συνάντηση που έγινε μέσα στην εκκλησία ανέφερε τις προτεραιότητες που έχει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο ηγέτης, ωστόσο, του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Φατμίρ Μεντίου, σύμμαχος του Δημοκρατικού Κόμματος του Λουλζίμ Μπάσα, προέβη σε δηλώσεις κατηγορώντας τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα ότι καταστρέφει ότι κατάφερε να κερδίσει η Αλβανία μέσα σε αυτά τα χρόνια.
Ο Μεντίου αναφέρει ότι οι Σοσιαλιστές δεν θέλουν να ξέρουν για Θεό ή θρησκευτικά ιδρύματα.

«Ο Ράμα και οι υποψήφιοί του δεν θέλουν να ξέρουν όχι μόνο για το Σύνταγμα, του νόμους και την πολυφωνία, αλλά ούτε για τον Θεό και τις εκκλησίες.

Οι ομοϊδεάτες του κατέστρεψαν τις εκκλησίες και τα τζαμιά, σκότωσαν και φυλάκισαν ανθρώπους και σήμερα βεβηλώνουν τα ναούς.
Αγνοούν τους ηγέτες των θρησκευτικών κοινοτήτων και μέσα στην προεκλογική τους εκστρατεία παρασύρουν και τις εκκλησίες. Η εξουσία του εγκλήματος, της διαφθοράς και της δικτατορίας δεν έχει ενδοιασμούς, ο Ράμα καταστρέφει ό, τι οι Αλβανοί κέρδισαν και έχτισαν αυτά τα χρόνια, έγραψε ο Μεντίου στο Facebook.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.