Είχε πει ο Άγιος για τα άσχημα γεγονότα που θα ζήσει η Ελλάς ότι «αυτά θα γίνουν όταν θα είναι τέσσερα 7 τρία Κ και ένα Π»-ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕ ΕΞΗΓΗΣΗ-Επαληθεύεται προφητεία του Πατροκοσμά. Τα μεγάλα γεγονότα για τα οποία μας πληροφόρησαν ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός και άλλοι Άγιοι της Ορθοδοξίας μας πλησιάζουν και όλοι το διαισθάνονται. Η γενική κατάσταση πάει προς το χειρότερο και απ’ ότι φαίνεται το μεγάλο ξέσπασμα δεν θ’ αργήσει. Το πότε θα γίνει, το γνωρίζει μόνον ο Θεός. Υπάρχει μια προφητεία του Πατροκοσμά, η οποία βρίσκεται, απ’ ότι φαίνεται, στο τελικό στάδιο επαλήθευσης. Είχε πει ο Πατροκοσμάς, αναφερόμενος στα μεγάλα άσχημα γεγονότα που θα ζήσει η Ελλάς, ότι «αυτά θα γίνουν όταν θα είναι τέσσερα 7, τρία Κ και ένα Π».

Έτσι μεταφέρθηκε η προφητεία του μέχρι τις ημέρες μας.

Ας κάνουμε μία προσπάθεια εξηγήσεως της προφητείας του, καθόσον σιγά – σιγά ξεκαθαρίζει η κατάσταση και δεν είναι δα και τόσο δύσκολες τέτοιου είδους ερμηνείες.

Ας δούμε πρώτα τα τέσσερα 7άρια.

Ο Πατροκοσμάς όταν ανεφέρετο, έτσι γινόταν τότε, σε χρονολογίες εννοούσε από κτίσεως κόσμου. Απόδειξη γι αυτό αποτελεί το ότι είχε πει ότι «όλα θα γίνουν στον μεσασμό του ογδόου αιώνος».

Η προφητεία του, με τον δικό μας τρόπο χρονολόγησης, είναι ακατανόητη διότι ο όγδοος αιώνας έχει περάσει και εκτός αυτού, ο Πατροκοσμάς ήταν πολύ μεταγενέστερ του ογδόου αιώνος.

Όταν ζούσε ο Πατροκοσμάς, ως «αιώνας» ελογίζετο η «χιλιετία». Αλλά έτσι, η προφητεία του Πατροκοσμά φαίνεται, σύμφωνα με τον δικό μας τρόπο χρονολόγησης, ότι θα πραγματοποιηθεί μετά από 5.500 χρόνια. Ούτε κι αυτό είναι σωστό.

Ο Πατροκοσμάς ελάμβανε υπόψη ως πρώτο έτος το 5508 π.Χ, σύμφωνα με κάποιους ερμηνευτές της Παλαιάς Διαθήκης. Φέτος λοιπόν είμαστε, σύμφωνα με τον χρονολόγηση του Πατροκοσμά, στο έτος 7527 από κτίσεως κόσμου.

Για να βρούμε την χρονολογία από κτίσεως κόσμου, στο εκάστοτε μετά Χριστόν έτος προσθέτουμε το 5508, αλλ’ όλα αυτά τα έχω εξηγήσει λεπτομερώς σε προηγούμενα άρθρα μου, ειδικά στο άρθρο μου με θέμα «Το 2019 θα ξεκινήσουν τα μεγάλα γεγονότα των προφητειών;» που δημοσιεύθηκε το 2016.

Επομένως, εφέτος είμαστε στο 2019 + 5508, δηλαδή είμαστε στο 7527. Βρήκαμε τα δύο 7άρια.

Τα άλλα δύο 7άρια είναι η ημερομηνία των ερχομένων κρισίμων εκλογών. 7 Ιουλίου ή 7 – 7ου. Άρα η ημερομηνία των εκλογών, σύμφωνα με τον χρόνο που ειπώθηκε η προφητεία, είναι 7-7-7527.

Το ότι οι εκλογές αυτές είναι κρίσιμες, ύποπτες και ιδιαίτερες είναι φανερό. Είναι ύποπτες ήδη από τον τρόπο με τον οποίο μπήκαμε σε προεκλογική περίοδο.

Ενώ ο Τσίπρας είχε εξαγγείλει βουλευτικές εκλογές τα βράδυ των Ευρωεκλογών, στις 26 – 27 Μαΐου, εν τούτοις πήγε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μετά από δύο εβδομάδες, στις 10 Ιουνίου.

Αυτό το έκανε διότι έπρεπε πρώτα να τελειώσει η συνεδρίαση των αφεντικών, δηλαδή των μελών της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, ώστε να λάβει τις απαραίτητες διαταγές.
Ας δούμε τώρα τα τρία «Κ».

Αυτό είναι πολύ εύκολο και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φαντασία. Κάθε μέρα τ’ ακούμε. Τα δύο σίγουρα «Κ», προς στιγμήν, είναι η Κύπρος και το Καστελόριζο.

Κάθε μέρα αναφέρονται σ’ αυτά τα ΜΜΕ λόγω των προβλημάτων που δημιουργούνται στην μοιρασιά των ενεργειακών αποθεμάτων, αν και το «παιγνίδι είναι στημένο» εις βάρος της Ελλάδος μας.

Το τρίτο «Κ» θα μπορούσε να είναι το Κουρδιστάν, αλλά το πιθανότερο είναι να είναι η Κρήτη, διότι ο Πατροκοσμάς θ’ αναφερόταν με την προφητεία του στην Ελλάδα. Γι αυτό, τα πιθανότερα τρία «Κ» είναι Κύπρος, Καστελόριζο, Κρήτη.

Το πλέον δύσκολο είναι να προσδιορισθεί το «Π», που είναι ένα και μοναδικό. Είναι δύσκολο διότι δεν μπορεί να συνδυαστεί με κάτι άλλο. Για να είναι ένα το «Π» σημαίνει ότι θα είναι κάτι σημαντικό, προφανώς, που αφορά και πάλι την Ελλάδα.

Δεν θα μπορούσε π.χ. να είναι ο Πούτιν. Πιο πιθανό φαίνεται το «Παυλόπουλος», αλλά και πάλι όχι τόσο λόγω ονόματος, όσο ως «Πρόεδρος της Δημοκρατίας», που είναι το ανώτατο εν Ελλάδι αξίωμα.

Απλά, μπορεί εύκολα να ξεσπάσει κρίση πολιτειακή στην Ελλάδα με αφορμή τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Είναι το πιο δύσκολο μέρος της προφητείας του Πατροκοσμά. Θα το δούμε στο κοντινό μέλλον ποιο θα είναι το «Π».

Εξ άλλου οι προφητείες είναι για να μας προετοιμάσουν για τα επερχόμενα και όχι για να μας προσδιορίσουν ακριβώς τον χρόνο τον οποίο γνωρίζει μόνον ο καλός Θεός μας, όπως προανέφερα. Κ’ ενώ ο κόσμος καίγεται, πολλοί περιμένουν να τους σώσει κάποιος υπαλληλίσκος των παγκοσμιοποιητών, κάποιος τοσοδούλης.

Η προσπάθεια ερμηνείας της προφητείας έγινε, τα μεγάλα γεγονότα πλησιάζουν και εμείς αμετανόητοι συνεχίζουμε να βαδίζουμε τον δρόμο που χάραξαν για μας τα κόμματα του συνταγματικού τόξου και άλλοι μαζικοί φορείς, φυσικά για το καλό μας.

Είμαστε εντελώς αδικαιολόγητοι διότι οι Άγιοι μας προειδοποίησαν.

Χρήστος Μαντζιάρης

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

9 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Mηπως το " Π" είναι το αρχικό του ονόματος Παπανδρέου;

2

Λέει πρώτα ο Άγιος Κοσμάς: Όταν θα είναι τα τέσσερα 7 .
Ποια τέσσερα προσδιορίζουν χρόνο; και είναι και πιο βασικά ώστε να ξεκινάει την φράση του από αυτά; Μήπως είναι τα τέσσερα ψηφία που ορίζουν τον χρόνο/έτος;
Δλδ Όταν θα είναι τα τέσσερα (ψηφία του έτους,αν τα αθροίσουμε ίσον με) 7.
Θα μπορούσε να είναι το έτος 2023. Γιατί 2+0+2+3 = 7.

Ύστερα λέει: όταν θα είναι 3 ''Κ'' κι ένα ''Π''.
Τα γράμματα αυτά θα μπορούσαν να περιέχονται σε κάποια ημερομηνία μέσα στο έτος 2023.
Πχ. 1. (Κ)υρια(κ)ή δε(κ)α(Π)έντε Ιανουαρίου 2023
2. (Κ)υρια(κ)ή δε(κ)αέξι Α(π)ριλίου 2023
3. (Κ)υρια(κ)ή ει(κ)οσιτρείς Α(π)ριλίου 2023
4. (Κ)υρια(κ)ή ει(κ)οσι(π)έντε Ιουνίου 2023
5. (Κ)υρια(κ)ή ει(κ)οσιε(π)τά Αυγούστου 2023
6. (Κ)υρια(κ)ή δέ(κ)α Σε(π)τεμβρίου 2023
7. (Κ)υρια(κ)ή ει(κ)οσιτέσσερις Σε(π)τεμβρίου 2023
Αν στον υπολογισμό των ''Κ'' και ''Π'' συμπεριλάβουμε και το ''Κ'' που βρίσκεται εντός του 2023 (δύο χιλιάδες εί(κ)οσι τρία, θα έχουμε 22 πιθανές ημέρες εντός του 2023.

Η ερμηνεία αυτή δείχνει κάποιες συγκεκριμένες ημερομηνίες το οποίο δεν συνηθίζεται όμως ο Άγιος προφήτευσε και τα 54 χρόνια στην εξής προφητεία:
«Θἄρθουν οἱ κόκκινοι σκοῦφοι κι᾿ ὕστερα οἱ Ἄγγλοι ἐπὶ 54 χρόνια, καὶ κατόπιν θὰ γίνη Ρωμαίϊκο».

Σε όλες τις προφητείες ο Άγιος Κοσμάς μιλάει σε απλή γλώσσα και ποτέ αλληγορικά.Πιστεύω πρέπει να προσέξουμε κάθε λέξη που χρησιμοποίησε μία προς μία.

Κι αν δεν έχω ερμηνεύσει σωστά είμαστε σίγουρα κοντά στα γεγονότα των ανεκπλήρωτων προφητειών του.

3

Καλησπέρα .
Οι δικοί μου υπολογισμοί είναι οι εξής και σας απαντώ γιατί συμφωνούμε σε μερικά...
Τα 7
7/7/2023 (2+2+3=7 )
Τα Κ
Καλοκαίρι , Κορονοϊός , Αγίας Κυριακής
Το Π
ημέρα Παρασκευή
Ευχαριστώ.

4
Παρασκευάς Ράμμος

Έχω την εντύπωση ότι το τρίτο Κ είναι ο Κορονοϊός και το Π ο Πόλεμος.

5

Διπλή Πασχαλιά πάντως σίγουρα θα κάνουμε του χρόνου αφού δεν θα κάνουμε φέτος.

6

Το Κ είναι ο αριθμός 20 (Κ=20). Τρία κάπα θα έχουμε στις 20/8/2020 ημέρα Π= Πέμπτη
ή στις 20/11/2020 ημέρα Π= Παρασκευή.
Το άλογο στο αλώνι ή το βόδι στο χωράφι!
Τα 4 7 που θα προηγηθούν κάτι μου κάνει σε σεισμούς μεγάλους, αλλά θα προτιμούσα να είναι (4=δ) και (7=ζ), δηλαδή δ(διάλυση) και ζ(ζώνης του ευρώ). Το σίγουρο είναι πάντως πως έχουμε Γολγοθά μπροστά μας. Η Παναγία μαζί μας. Κουράγιο, ομόνοια, πίστη, φροντίδα στους αδύναμους και μακάρι να μη γίνει τίποτα για πολλά χρόνια ακόμα.

7
Βούζιου Βιβή

Με τα σημερινά δεδομένα έχουμε Π από πανδημία και Κ από κορονοιο;;;

8

Ίσως κάποιο από τα 3 Κ να είναι αναφορά στον κορωνοϊό, ίσως κάποιο άλλο να είναι αναφορά στις Καστανιές. Ίσως το Π να είναι το Πάσχα
Εύχομαι σε όλους μας καλή δύναμη. Με ταπείνωση, υπομονή και αγάπη θα τα καταφέρουμε

9

Μήπως αναμένουμε τον ΠΑΥΛΟ?
Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά με υγεία και αγάπη σε όλους!!