ΑΓΙΑΣ ΕΥΦΗΜΙΑΣ Live: Άγιοι Ισίδωροι Λυκαβηττού - 16 Σεπτεμβρίου 2021 Ζωντανά. Η Αγία Ευφημία η Μεγαλομάρτυς και Πανεύφημος. Εκκλησία Live - Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Ζωντανά. Όρθρος και Θεία λειτουργία της εορτής της Αγίας Ευφημίας της Μεγαλομάρτυρος.

Η Αγία Ευφημία έζησε και μαρτύρησε κατά τους χρόνους του αυτοκράτορα Διοκλητιανού.

Γεννήθηκε στη Χαλκηδόνα από οικογένεια θεοσεβή και ευγενική. Οι γονείς της Ψιλόφρων και Θεοδωριανή φρόντισαν ώστε η Θυγατέρα τους να αναπτύξει κάθε χριστιανική αρετή.

Η Ευφημία εξελίχθηκε σε άνθρωπο με σπάνια χαρίσματα και δυνατό χριστιανικό φρόνημα, το οποίο επέδειξε όταν ο ειδωλολάτρης ανθύπατος της Μικράς Ασίας Πρίσκος διέταξε να παρευρεθούν όλοι οι κάτοικοι της Χαλκηδόνας σε γιορτή, την οποία οργάνωνε προς τιμή του θεού των ειδωλολατρών Άρη.

Διαβάστε και δείτε σε βίντεο αναλυτικά για τον βίο και την εορτή της Αγίας Ευφημίας.

Ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Ζωντανά της εορτής της Αγίας Ευφημίας της Πανευφήμου από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού της Πέμπτης 16 Σεπτεμβρίου 2021 07.30 το πρωί.

Στείλτε ονόματα στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού μέσω της φόρμας.

Πως να στείλετε τα ονόματα

Πρώτα εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Στείλτε ονόματα στην Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων μέσω της φόρμας παρακάτω για να μνημονευτούν.

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία της Αγίας Ευφημίας της Μεγαλομάρτυρος, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού, Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021 07.30 το πρωί.

Ὑπὲρ Θεοῦ κτανθεῖσαν ἄρκτου ταῖς μύλαις, Εὐφημίαις σε χρὴ στέφειν Εὐφημία. Τῇ ἐκκαιδεκάτῃ Εὐφημίαν ἔκτανεν ἄρκτος.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.