Στον κόσμο αυτόν που ολοένα και περισσότερο κατρακυλάει στην αμαρτία και στον πνευματικό όλεθρο κερδίζουν δυστυχώς συνέχεια πόντους οι υποστηρικτές του θηρίου!

Βρήκαν την ευκαιρία με αφορμή μια ημεορμηνιακή σύμπτωση να προβάλλουν εκ νέου τα δυσώδη μηνύματά τους!

Στις 6 Ιουνίου, μια ομάδα από το Ναό του Σατανά στο Λος Άντζελες θα χρησιμοποιήσει την τεχνολογία GPS για να κατασκευάσει μιας τερ΄στια πεντάλφα γύρω από την πόλη του Λάνκαστερ, που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της Κομητείας του Λος Άντζελες. Ο στόχος είναι η «ευαισθητοποίηση» για τον σατανισμό…

Φυσικά αυτή η συγκεκριμένη ημερομηνία επιλέχθηκε επειδή αντιστοιχεί σε μεγάλο βαθμό στο “666” και το χάραγμα του θηρίου που διαβάζουμε σχετικά στο βιβλίο της Αποκάλυψης, και ως εκ τούτου, αυτή η μικρή ομάδα σατανιστών θεωρεί πως θα απολαύσει κάποια ασυνήθιστη προσοχή των μέσων ενημέρωσης αυτή την εβδομάδα.

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία GPS θα τοποθετήσουν τα πέντε σημεία του αστεριού (πεντάλφα’_, έτσι ώστε αυτή να σκεπάσει ολόκληρη την πόλη. Όπως αναφέρουν οι Σατανασιτές στην ανακοινωσή τους “θα σταθούμε πλάι με τους καλούς ανθρώπους της πόλης του Λάνκαστερ και θα αγωνιστούμε για το συνταγματικό μας δικαίωμα στην ατομική ελευθερία, την ελευθερία της έκφρασης και τον διαχωρισμό εκκλησίας και κράτους”

Κατόπιν αναφέρουν πως “δεν είμαστε ένα χριστιανικό έθνος πλέον” και αναφέρει πως στην Αμερικη΄σήμερα αναπτύσσονται διάφορα ρεύματα και διάφορες θρησκείες όπως ο Χριστιανισμός, ο Ιουδαϊσμός, το Ισλάμ, ο ΜΟρμονισμός, η Σαηεντολογία, ο Ινδουισμός, ο Βουδισμός, ο σατανισμό, το Wicca,που έχει να κάνει με τη μαγεία του παγανισμού και, είναι σήμερα η ταχύτερα αναπτυσσόμενη θρησκεία στην Αμερική.

Ο λόγος για τον οποίο τόσα πολλά είδη ρευμάτων και θρησκειών έχουν κερδίσει έδαφος στην Αμερική είναι γιατί ο Χριστιανισμός χάνει έδαφος, αναφέρουν οι Σατανιστές.

Στην ανακοινωσή τους κάνουν εκτενή αναφορά “στην παρακμή του Χριστιανισμού στην Αμερική”…

 

Rousou Mina

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.