Κομπάζουμε πολλές φορές, άλλες σχολιάζουμε αρνητικά ή άλλως πως τις δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστόμου. Όμως να μας επιτρέψετε να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε μήπως στα ενεργειακά θέματα έχει είτε προφητικές ικανότητες, είναι πολύ καλός γνώστης και αναλυτής.

Πώς αλλιώς να εξηγήσουμε το γεγονός ότι τον Ιανουάριο του 2015, πριν σχεδόν από έναν χρόνο, όταν η γαλλική TOTAL είχε πει ότι εγκαταλείπει το «10» και δεν βρίσκει στόχο στο «11» αλλά θα κάνει ακόμα μερικές έρευνες, κόντρα σε όλους όσοι μοιρολογούσαν ότι έφευγε και η ΤΟΤΑL, o Αρχιεπίσκοπος είχε αντίθετη άποψη: «Αλλάζει μόνο το πρόγραμμά της και έχω την πεποίθηση ότι η ΤΟΤΑL όχι μόνο θα μείνει αλλά θα διεκδικήσει και άλλα οικόπεδα», είχε πει πριν από έναν χρόνο, όταν όλοι είχαν αντίθετη άποψη.

Πρόσθετα, επειδή τότε πάρα πολλοί έλεγαν πως η ΤΟΤΑL αποχωρεί από την ΑΟΖ της Κύπρου λόγω των τουρκικών προκλήσεων, ο Αρχιεπίσκοπος δήλωσε ότι μια μεγάλη εταιρεία όπως η ΤΟΤΑL δεν μπορεί να απειληθεί από την Τουρκία.

«Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι η ΤOTAL δεν φεύγει», κατέληγε ο Αρχιεπίσκοπος, για να δικαιωθεί τώρα πλήρως στην προφητεία ή την πρόβλεψή του.

Π.Θ.
 

Χατζηγιάννης Μ

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.