Χθες 18 Ιανουαρίου, ημέρα κατά την οποία ήγε τα ονομαστήρια του ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος, πολλοί επίσημοι, κληρικοί και πλήθος κόσμου προσήλθαν στο Μητροπολιτικό Οίκο για να ευχηθούν στον Ποιμενάρχη.

Μεταξύ αυτών ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος μετά άλλων αρχιερέων, η κ. Άντρη Αναστασιάδου η οποία μετέφερε και τις ευχές του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Αντρέας Χρίστου και άλλοι δημάρχοι της μείζονος Λεμεσού, βουλευτές και δημοτικοί σύμβουλοι.

Επίσης, Ηγουμένοι και μοναχοί, διάφορες επιτροπές ενοριών, κατηχητικές συνάξεις, η ομάδα Ποιμαντικής Διακονίας της Μητροπόλεως, ο Όμιλος Ορθόδοξης και Χριστιανικής Παράδοσης του ΤΕ.ΠΑ.Κ., Ρωσόφωνοι πιστοί της επαρχίας μας, φίλοι και συνεργάτες της Μητροπόλεως.

Η παρουσία των ομαδαρχισσών της κατασκήνωσης, δημιούργησε με τα τραγούδια που τραγούδησαν στον Ποιμενάρχη μια όμορφη ατμόσφαιρα. Αξιοθαύμαστη ήταν επίσης η παρουσία του απλού κόσμου ο οποίος, παρά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν κατά τη διάρκεια της ημέρας, προσέτρεξε για να ευχηθεί στον Ποιμενάρχη του.

DSCN9372.JPG

DSCN9376.JPG

DSCN9379.JPG

DSCN9383.JPG

DSCN9384.JPG

DSCN9385.JPG

DSCN9390.JPG

DSCN9409.JPG

DSCN9428.JPG

DSCN9445.JPG

DSCN9456.JPG

DSCN9460.JPG

 

Νταλιάρης Γιώργος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.