Ομάδα πνευματικών ανθρώπων της Λευκωσίας, με επικεφαλής την θεολόγο κ. Ελένη Ζένιου, επισκέφθηκαν την Α.Μ. τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο στο γραφείο του, στην Ιερά Αρχιεπισκοπή.

Οι επισκέπτες υπέβαλαν τα σέβη τους στον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Κύπρου και τον ευχαρίστησαν για την μέριμνα και την αγάπη του για την Εκκλησία και για τον κυπριακό λαό. Επίσης, με την ευκαιρία της επετείου των 75ων γενεθλίων του, οι παρευρισκόμενοι του ευχήθηκαν «πολλά έτη» για να συνεχίσει το πολύτιμο έργο που του ανέθεσε ο Θεός.

Ο Μακαριώτατος ευχαρίστησε την ομάδα και ευχήθηκε όπως ο Νυμφίος της Εκκλησίας, τον οποίο θα υποδεχτούμε σύντομα, να δώσει δύναμη και θάρρος στον κάθε πονεμένο άνθρωπο της σημερινής εποχής, στην οποία οι χριστιανικές αξίες παραμελούνται και καταπατούνται συνεχώς. Ευχήθηκε όπως με την Ανάσταση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού να έρθει και η ανάσταση του δοκιμασμένου λαού μας και η απελευθέρωσή του από τα βάσανα που έφερε η εισβολή.

Τέλος, ο Μακαριώτατος ευχαρίστησε την κ. Ελένη Ζένιου και όλη την ομάδα για την καλοσύνη που είχαν να τον επισκεφθούν και τους προέτρεψε όλους να συνεχίσουν να προσεύχονται για όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα για τους νέους της πατρίδας.

1504cyp.jpg

1504cyp1.jpg

Νταλιάρης Γιώργος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.