Την πρώτη μαρτυρία για την πραγματική ύπαρξη του Μαρμαρωμένου - Κοιμωμένου Βασιλιά την είχαμε δια στόματος του μεγάλου Γέροντος Εφραίμ της Αμερικής - Αριζόνα (+8-12-2019 μ.Χ.), παλαιού Καθηγουμένου της Ι. Μ. Φιλοθέου Αγίου Όρους .

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΑΡΙΖΟΝΑ
Ο Αγιορείτης Γέροντας Εφραίμ της Αριζόνα, υποτακτικός τότε του Αγίου Γέροντος Ιωσήφ Ησυχαστού και Σπηλαιώτη, κορυφαίας μορφής του Άθωνα, διηγούνταν λοιπόν ότι την πληροφορία για την ύπαρξη του Ιωάννη, τους την μετέφερε πριν το 1955 στο Άγιον Όρος ο Αρχιερεύς Ιερόθεος εκ Μικρασίας, ο οποίος μάλιστα τον είχε χειροτονήσει! Αυτός ο Αρχιερέας Ιερόθεος τους είπε πως είχε δει με τα ίδια του τα μάτια τον κοιμώμενο Βασιλέα Ιωάννη!

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ ΑΡΙΖΟΝΑ: “…Υπάρχει κοιμώμενος Στρατηγός ονόματι Ιωάννης, ο οποίος, τότε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ θα υποδείξει εις τους Χριστιανούς ότι αυτός θα βασιλεύσει τώρα. Θα τους υποδείξει με το δάχτυλό του τον τόπο και θα τον καλέσουν να ηγηθεί και να βασιλεύσει εις τον ελληνικό και ορθόδοξο λαό. Και θα γίνει αυτό.

Πριν από χρόνια εις το Άγιον Όρος ήταν ένας Αρχιερέας ονόματι Ιερόθεος. Αυτός ήρθε από την Μικρά Ασία. Και το Οικουμενικό Πατριαρχείο τον έβαλε στο Άγιον Όρος να κάνει χειροτονίες, μνημόσυνα, Λειτουργίες, κλπ. Ήταν ένας άγιος Αρχιερέας, στον τύπου του Αγίου Νικολάου. Από αυτόν τον άγιον Αρχιερέα αξιώθηκα της Ιεροσύνης. Από την Μικρά Ασία. Ευλογημένος άνθρωπος του Θεού!

Ένα θα σας πω. Αγρυπνίες που κάμναμε! Δεκαπέντε ώρες αγρυπνία, αυτός ο άνθρωπος, ογδοηκοντούτις γέρων, δεν εκάθετοκαθόλου στο κάθισμα. Από το θρόνο κατέβαινε στο στασίδι πάλι όρθιος. Και στην Λειτουργία τρεις ώρες που ακολουθούσε μετά την πολύωρη Ακολουθία του Όρθρου, όρθιος! Τον βάζαμε μια καρέκλα να καθίσει και δεν ήθελε. Έλεγε «ακόμη η Παναγία μας δεν με κούρασε» και ας έτρεμε όλος από την κούραση.

Αυτός ο άγιος Αρχιερέας, αυτός μας είπε. Αυτός είδε τον κοιμώμενο αυτόν Στρατηγό Ιωάννη, που θα αναστηθεί όταν θα γίνει ο 3ος μεγάλος αυτός Παγκόσμιος Πόλεμος! Τον είδε! Διότι χείλη αρχιερέως και ιερέως ου ψεύδονται.

Λοιπόν μας είπε την αλήθεια. Και τον ρωτήσαμε. Διότι ζούσε τότε και ο μακαριστός μου και ο άγιος γέροντάς μου (σ.σ. ο περίφημος Ιωσήφ Ησυχαστής και Σπηλαιώτης) και όλοι μαζί συνοδεία, τον είχαμε πάρει στο εκκλησάκι μας και εκεί καθίσαμε και τον κάμναμε τις ερωτήσεις. Και μας τα έλεγε. Τα ακούσαμε με τα αυτιά μας.

Λέει «υπάρχει αυτός ο κοιμώμενος βασιλεύς και θα αναστηθεί»!

Του λέμε «ποτέ Γέροντα; Πότε άγιε Αρχιερέα του Θεού»;

Λέει, «όταν θα γίνει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος»!

Και επίσης μας είπε ότι «το δεξί του χέρι είναι στη λαβή του σπαθιού! Το οποίο σπαθί είναι μες στην θήκη».

Και μας έλεγε «όταν το σπαθί βγει από τη θήκη του, τότε θα αρχίσει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος».

Και εμείς από την περιέργεια μας του λέγαμε:

«Σεβασμιότατε πόσο απέχει το σπαθί από την θήκη»;

«Ολίγοι πόντοι εναπέμειναν για να βγει» λέει…”!

Η συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη αυτή του Αρχιερέως Ιεροθέου, έγινε λίγο πριν τα γεγονότα του Πογκρόμ του 1955 (εδώ) σε Κωνσταντινούπολη και Σμύρνη, ζώντος του Οσίου Γέροντος Ιωσήφ Ησυχαστού του Σπηλαιώτη, ο οποίος κοιμήθηκε στις 15 Αυγούστου του 1959 μ.Χ..

Ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς υπάρχει! Η θαυμαστή Πρόνοια του Θεού και η μεγάλη αγάπη της Παναγιάς μας για τον ορθόδοξο και μαρτυρικό λαό μας, δεν θα αφήσουν να χαθεί το Γένος μας! Η αυθεντική Ελλάδα (+Κύπρος) θα αναδειχθεί και θα φωτίσει και πάλι την Οικουμένη! Η λεγόμενη “Βυζαντινή”, δηλαδή Ελληνική, Αυτοκρατορία ξανάρχεται, για να διακονήσει και πάλι την χαμένη και πλανεμένη ανθρωπότητα και να σταματήσει οριστικά την Τουρκία και την ακραία μερίδα του Ισλάμ της οποίας και πάλι ηγείται, που επί αιώνες καταμάτωσε την γη, ως τώρα μάλιστα, με τις φρικτές σφαγές του ISIS στη Συρία, σκορπώντας θρήνο και σπαραγμό στα έθνη (Γενοκτονίες Ελλήνων, Αρμενίων, Κούρδων), πατώντας πρώτα πρώτα την ίδια την ιερή Πόλη του Αγίου Κωνσταντίνου και της Θεοτόκου! Την Κωνσταντινούπολη των Ελλήνων! Την Βασιλεύουσα Πόλη του Γένους!

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.