Πριν λίγους μήνες πέρασε την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του. Ο Θάνος Πλεύρης πάλαιψε για τη ζωή του στο νοσοκομείο μετά από λοίμωξη και κατάφερε να βγει νικητής.

Εκτός από τους γιατρούς που κυριολεκτικά του έσωσαν τη ζωή ο γνωστός πολιτικός όταν βγήκε από το νοσοκομείο, είχε ευχαριστήσει το Θεό που του είχε δώσει όπως είπε, μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή!

«Ευχαριστώ το Θεό που έχω τη δεύτερη ευκαιρία να είμαι δίπλα στην οικογένειά μου. Στους λίγους που ευχήθηκαν το θάνατό μου εύχομαι να έχουν καλή υγεία» είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους τον περασμένο Δεκέμβριο που είχε βγει από το νοσοκομείο.

Ενώ εκείνος όμως ήταν στο νοσοκομείο παλεύοντας για τη ζωή του οι δικοί του άνθρωποι στο πλευρό του, περνούσαν το δικό του Γολγοθά και έδιναν τη δική τους μάχη. Η σύζυγός του πρώην βουλευτή ανάμεσα στις άλλες προσπάθειες έκανε τάμα και στον Ταξιάρχη της Λέσβου. Έτσι χθες ο Θάνος Πλεύρης εκπλήρωσε το τάμα της συζύγου του και επισκεφθηκε το Μοναστήρι του Ταξιάρχη στη Λέσβο. Ο γνωστός πολιτικός προσκύνησε την εικόνα και ένιωσε ευλογημένος που βρέθηκε στο Μοναστήρι το οποίο επισκέφθηκε για πρώτη φορά, παρά το γεγονός ότι είχε βρεθεί πολλές φορές στο νησί.

Φωτογραφίες: Τάσος Λεοντιάδης

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.