Στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» μίλησε ο γνωστός ράπερ, «Ταραξίας», για τη ζωή του, τις σπουδές του και την αφοσίωση στη μητέρα του.

«Δεν το εμπνεύστηκα εγώ, το “Ταραξίας” μου το έβγαλε μία καθηγήτρια επειδή δεν καθόμουν ήσυχος και ήμουν ταραχοποιό στοιχείο», είπε για το πως προέκυψε το όνομά του.

«Είμαι πολυπράγμων και από μικρός μου άρεσε να κάνω πολλά πράγματα. Είμαι βοηθός φαρμακοποιού στο φαρμακείο της μητέρας μου. Σπουδάζω Φαρμακευτική, έχω πτυχίο δημοσιογραφίας και είμαι καθηγητής γερμανικών. Είναι αστεία η εικόνα στο φαρμακείο, αλλά στις γυναίκες έχει μεγάλη πέραση η ποδιά».

Ο Ταραξίας είχε από μικρή ηλικία θέματα εξαρτήσεων με τις ουσίες. Από το 2003 είναι καθαρός και τόνισε πως τα παιδιά θα πρέπει να μιλάνε και να μην απομονώνονται.

«Η τηλεόραση αντικατοπτρίζει εμάς. Είμαστε το ίδιο. Εγώ δεν παρακολουθώ ριάλιτι, δεν έχω χρόνο, κι ας μου έχουν πει να συμμετέχω στο Survivor», αποκάλυψε.

«Έχω βρεθεί σε δύσκολες στιγμές, έχω μείνει άστεγος. Επειδή πιστεύω στον Θεό, αν δεν τα παρατάς, σηκώνεσαι πάλι. Έχασα τον πατέρα μου από καρκίνο, τον πρόσεχα μόνος μου. Η μητέρα μου έχει θέμα με την καρδιά της. Έχω αφιερωθεί στην μαμά μου, είμαι μαμάκιας», κατέληξε.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΘΕΟ

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.