Ένα τάμα 60 χρόνων στην Παναγία ετοιμάζεται να εκπληρώσει η Μαίρη Χρονοπούλου. Η σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός θα ντύσει με χρυσό την εικόνα της Παναγιάς της Γρηγορούσας, η οποία βρίσκεται στην Εκκλησία Παμεγίστων Ταξιαρχών στο Μοναστηράκι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα εφημερίδας, η Μαίρη Χρονοπούλου επισκέπτεται τη συγκεκριμένη εκκλησία από παιδί, μαζί με την μητέρα της.

τάμα

Όπως αποκαλύπτει μάλιστα η ίδια, η εικόνα που θέλει να ντύσει με χρυσό είναι θαυματουργή και τις έχει εκπληρώσει πολλά θαύματα που έχουν να κάνουν με οικογενειακά θέματα υγείας.

«Ό,τι έχω ζητήσει σε αυτήν την εικόνα της Παναγιάς μου το έχει κάνει. Ό,τι της ζήτησα και δεν μου έγινε, αποδείχθηκε πως ήταν για καλά» αποκάλυψε η Μαίρη Χρονοπούλου.

Και συνέχισε:

Όλες οι εικόνες με έχουν στηρίξει και ειδικά μια εικονίτσα που λέγεται αγία Υπομονή, μια αγία που δεν είναι πολύ γνωστή, η οποία πάντα μου δίνει κουράγιο. Ωστόσο, η εικόνα της Παναγιάς της Γρηγορούσας είναι για εμένα θαυματουργή και με έχει σώσει πολλές φορές.

Τέλος, η ηθοποιός αποκάλυψε πως ο λόγος που δημοσιοποιεί την πρόθεσή της να εκπληρώσει το τάμα της είναι για να εκφράσει την πίστη της. «Δεν το κάνω για να δηλώσω θρησκευόμενο άτομο, αλλά για να εκφράσω την πίστη μου στην παναγιά. Πιστεύω στον θεό με ένα δικό μου αιρετικό τρόπο και έχω μελετήσει πολλά δόγματα για να καταλήξω σε αυτήν την άποψη».

χρονοπούλου

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.