Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, να μάθουμε να ζούμε αληθινά, να ζούμε με αγάπη, και να δίνουμε ένα χέρι βοήθεια σε όλους.

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, να μάθουμε να ζούμε αληθινά, να ζούμε με αγάπη, και να δίνουμε ένα χέρι βοήθεια στους συνανθρώπους μας.

Γιατί την αγάπη μας δίδαξε ο Θεός, και πρέπει να ξυπνήσουμε γρήγορα από τον λήθαργο της άγνοιας, και να μάθουμε να προσφέρουμε στον συνάνθρωπο μας.

Να μάθουμε να αγαπάμε πραγματικά με την καρδιά μας τον πλησίον μας, και όχι μόνο με λόγια, και να προσφέρουμε ότι έχουμε σε εκείνους που το έχουν ανάγκη.

Πρέπει κάποια στιγμή να βάλουμε αρχή στην αληθινή Χριστιανική ζωή, γιατί ο Κύριος μας δεν θέλει απλός να λέμε ότι είμαστε Χριστιανοί, αλλά να είμαστε.

Και το ποιος είναι ο Χριστιανός και τι πρέπει να κάνουμε, το γνωρίζουμε, γιατί όλοι μας έχουμε ακούσει τους λόγους του Κυρίου μας, το θέμα είναι όμως αν μπήκαν οι λόγοι του μέσα στην καρδιά μας.

Γι’ αυτό πρέπει κάθε άνθρωπος που θέλει να είναι Χριστιανός, να ακούει συνέχεια τους λόγους του Κυρίου, και να τους αφήνει να κατοικούν μέσα στην καρδιά του.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.