Πάνω από 10 μέρες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» ο γνωστός ηθοποιός που μας έχει χαρίσει άφθονες στιγμές γέλιου, Στάθης Ψάλτης. Ο δημοφιλής ηθοποιός, αν και είναι καταβεβλημένος από την σκληρή μάχη που δίνει από τον 6ο όροφο του ογκολογικού νοσοκομείου με τον καρκίνο, συνεργάζεται όσο μπορεί με τους γιατρούς, οι οποίοι με τις παρεμβάσεις τους κάνουν ότι μπορούν για να τον ηρεμήσουν.

Η πάλη με τον καρκίνο του πνεύμονα -με αυτή τη μορφή της νόσου διαγνώστηκε ο 66χρονος ηθοποιός- είναι σε πολλές περιπτώσεις δύσκολη, συχνά δε και άνιση. Τα τελευταία δε χρόνια οι ειδικοί αναφέρουν ότι τα περιστατικά της μορφής αυτής του καρκίνου έχουν αυξηθεί, με το κάπνισμα να ευθύνεται σχεδόν για το 85% των νεοπλασμάτων του πνεύμονα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ο αγαπητός ηθοποιός εισήχθη στο αντικαρκινικό νοσοκομείο βρισκόταν ήδη αντιμέτωπος με βαριά και προχωρημένη μορφή της νόσου, γεγονός που δεν άφησε -και δεν αφήνει- ιδιαίτερο περιθώριο από ιατρικής πλευράς.

Η εξέλιξη της νόσου ακύρωσε τη χειρουργική θεραπεία, αφήνοντας στους ειδικούς ενεργά τα «όπλα» της χημειοθεραπείας και της ακτινοβολίας. Οι γιατροί δεν έχουν αποφασίσει ακόμη πώς θα αντιμετωπίσουν την κατάσταση της υγείας του, προσπαθώντας να σταθμίσουν την εύθραυστη κατάσταση του οργανισμό του και το όποιο όφελος ή και τη βλάβη από τις χημειοθεραπείες ή τις ακτινοβολίες.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.