Μνήμη Άλωσης της ΠΟΛΗΣ 2017 και στην ανωτέρω φώτο δεσπόζει η Εικόνα του ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ της Ιεράς Μονής Διονυσίου Αγίου Όρους που σύμφωνα με την παράδοση έμπροσθεν της ψάλθηκε για πρώτη φορά στα τείχη της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ

Μνήμη Άλωσης της ΠΟΛΗΣ 2017 και το μάτι των μεγάλων γεωπολιτικών δυνάμεων βλέπει Κωνσταντινούπολη και στενά.

Οι πολιτισμικές και πνευματικές διαδρομές της χιλιόχρονης Ρωμιοσύνης συμπίπτουν με τις υπό χάραξη ενεργειακές διαδρομές των ισχυρών παικτών του πλανήτη που για αυτό τον λόγο τον αιματοκύλισαν.

Μνήμη Άλωσης της Πόλης 2017 και η επικαιρότητα καταγίνεται με την ασθένεια του Ερντογάν και το παρασκήνιο βρίθει εικασιών σχετικά με την διάδοχη κατάσταση και τι μέλει γενέσθαι στην γειτονική χώρα.

Ιούλιος του 2015 και στην Ελλάδα του δημοψηφίσματος του ναι ή όχι γινόταν το «κάτσε έλα να δεις»

Εκείνες τις παράξενες μέρες που ετοιμαζόταν να ξεσπάσει νέα μνημονιακή καταιγίδα από τις τοκογλυφικές δυνάμεις, ένας υπερ ηλικιωμένος σεβαστός χαρισματούχος Ρώσος Γέροντας από ιστορική Λαύρα μας διαμήνυε με λόγους ελπιδοφόρους που δεν μπορούν να προσεγγιστούν με την κοινή –ψυχρή λογική αλλά μόνο με την δύναμη της πίστης που διαθέτει ο καθένας.

Ρώσος Στάρετς: «τώρα σαν Ελλάδα είσαστε στο χείλος ενός ιστορικού ρήγματος και βαδίζετε προς μια υποβαθμισμένη αφόρητη διολίσθηση»

«Πολλοί Έλληνες με τις πράξεις τους δίνουν έπαινο στην προδοσία του Ιούδα»

«Η Ελλάδα είναι η μεγαλύτερη τύχη για τον άνθρωπο. Μπορεί να της έδωσε ο Άγιος Θεός πολλά βουνά όταν την έφτιαξε αλλά της έριξε μια χούφτα αλάτι και την έκανε πιο νόστιμη και αξιαγάπητη

« το χρωστάτε στην Ορθοδοξία και στην Πατρίδα να μείνετε ζωντανοί»

Ρώσος Στάρετς: « όταν εμείς οι Ρώσοι πάρουμε την Πόλη, οι Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη θα περιμένουν στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ τους Έλληνες για να την λειτουργήσουν»

Ρώσος Στάρετς: «αυτό το τελευταίο θα το πεις μετά από δύο χρόνια»

Είναι θέλημα Θεού η Πόλη να παρθεί και η Αγια Σοφια να λειτουργηθεί.

Ο καθένας με την Πίστη του και τον Πόθο του για αυτό και διαλαλήθηκε από τους Αγίους μας ως ποθούμενο.

Με πίστη και ελπίδα
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.