Καλούνται τα μέλη του ΙΣΚΕ στην προγραμματισμένη ετήσια Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά Αιτωλού Αμαρουσίου.

(Για εύκολη πρόσβαση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ηλεκτρικό η τον προαστιακό σιδηρόδρομο, με αποβίβαση στον σταθμό Νερατζιώτισσα).

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016 στον ίδιο τόπο και ώρα 10:30 π.μ. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι ταμειακώς εντάξει και όσοι φροντίσουν να εγγραφούν αποστέλλοντας την συνδρομή τους (15 ευρώ) έγκαιρα στην διεύθυνση: π. ΜΙΧΑΗΛ ΜΕΤΖΑΚΗ Ταμία ΙΣΚΕ Θεοφανοπούλου 33 Άργος Τ.Κ. 21 231 (τηλ. 6946193648), η την καταβάλλουν την ημέρα της Γ.Σ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Α) 10:30 Υποδοχή – καφές

.Β) 10:45 Προσευχή. Επιμνημόσυνος δέησις υπέρ των κεκοιμημένων μελών

.Γ) 11:00 ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΘΕΜΑΤΑ:

1) Χαιρετισμός Αιδεσιμολογιωτάτου Πρωτοπρ. Ιωάννου Κατωπόδη, Προέδρου ΙΣΚΕ.

2) Εισήγηση Πανοσιολογιωτάτου Αρχ. Σπυρίδωνος Κατραμάδου , Γραμματέως του ΣυνοδικούΓραφείου προσκυνηματικών περιηγήσεων και ευρωπαικών υποθέσεων με θέμα : «Το σύγχρονοποιμαντικό έργο του Ιερέα.»

3) Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής και έγκριση Απολογισμού οικ. έτους 2015 καιΠροϋπολογισμού οικ. έτους 2016.

4) Τρέχοντα θέματα – Συζήτηση.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Κατωπόδης Πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Χρηστίδης.

Όποιος δεν μπορεί να προσέλθει μπορεί να συμμετάσχει με την κάτωθι δήλωση την οποία θααποστείλει στα γραφεία του ΙΣΚΕ (Σοφοκλέους 4) μαζί με την συνδρομή του εάν δεν είναιταμειακώς εντάξει.—————————————————————————————————————————ΔΗΛΩΣΗΟ κάτωθι υπογεγραμμένος ……………………………………………… ανήκων εις την Ι.Μ.……………………………… ΔΗΛΩΝΩ με την παρούσα μου ότι συμμετέχω στην τακτική Γ.Σ. τουΙΣΚΕ της 25ης Φεβρουαρίου 2016 και αποδέχομαι ανεπιφύλακτα την απόφαση της πλειοψηφίας τωνπαρόντων. Το αυτό ισχύει και στην περίπτωση επαναλήψεως της Γ.Σ.Εν ………………………………………………………2016

Ο ΔΗΛΩΝ 

Nikoleta Kouletsiou

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.