Χρήστος Φωτίδης: Μιλάει για το θαύμα που έζησε και συγκλονίζει.

Μια συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε ο Χρήστος Φωτίδης. Μιλάει ανοιχτά για την πίστη του αλλά και για το θαύμα που βίωσε.

“Έχω δει την Παναγία στον ύπνο μου, λουσμένη στο φως -ένα όνειρο που έμοιαζε σαν να ήταν πραγματικότητα” δήλωσε ο Χρήστος Φωτίδης.

Στην On Time και στην Σίσσυ Μενεγάτου έδωσε συνέντευξη ο Χρήστος Φωτίδης, ο οποίος μίλησε για τα θαύματα που έχει ζήσει και τον βοήθησαν σε πολύ δύσκολες στιγμές της ζωής του.

«Προσευχήθηκα στην Παναγία κι οι εξετάσεις βγήκαν καθαρές»: Συγκλονίζει ο Χρήστος Φωτίδης
Πιστεύω πολύ στο Θείον. Η ζωή μου είναι γεμάτη θαύματα. Έχω δει την Παναγία στον ύπνο μου, λουσμένη στο φως -ένα όνειρο που έμοιαζε σαν να ήταν πραγματικότητα. Ήταν τότε που βίωνα την περίοδο του χωρισμού με την πρώτη γυναίκα μου κι ήμουν απογοητευμένος και στενοχωρημένος. Ήρθε και μου απάλυνε τη ψυχή η Μεγαλόχαρη – βοήθειά μας η Χάρις της. Μου είπε: «Μην στενοχωριέσαι γιατί σύντομα θα σου αλλάξει τη ζωή και το επάγγελμά της θα είναι θα άπτεται της Ιατρικής». Έτσι κι έγινε. Λίγο μετά γνώρισα την Σίσσυ, που μου άλλαξε τη ζωή και μου έφερε ευτυχία.

Χρήστος Φωτίδης: Η πίστη που τον βοήθησε σε δύσκολες στιγμές
Επίσης λίγες ημέρες πριν το όνειρο, είχα πάει στον Άγιο Δημήτριο στην Πανόρμου, άναψα ένα κερί, προσευχήθηκα κι είπα: «Άγιε μου δεν αξίζω ακόμα μια ευκαιρία για να μην μείνω μόνος στη ζωή;» Μιλώ για αληθινά θαύματα στη ζωή μου. Όταν ήμουν στο ναυτικό γλίτωσα από του χάρου τα δόντια από εμπύρετη νόσο κι είδα στον ύπνο την Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου, που το σπίτι μας είναι πολύ κοντά στην εκκλησία της. Οι δίδυμές μου είναι στη ζωή χάρη σε θαύμα του Αγίου Εφραίμ. Οι δίδυμες κινδύνευαν να έχουν κάποιο πρόβλημα ή να μην γεννηθούν. Οι γιατροί ήταν απαισιόδοξοι. Όμως ο Άγιος Εφραίμ έκανε το θαύμα του. Πήγαμε προσκυνήσαμε με την Σίσσυ, τον παρακαλέσαμε και την επόμενη ημέρα γεννήθηκαν υγιέστατες πριν καν συμπληρώσουν τον έβδομο μήνα.

Πέρασα θέματα υγείας, έρπη ζωστήρ, ένα πρόβλημα με το έντερό μου, λίγο μετά την παράσταση με την «Θεοδώρα» οι γιατροί ανησύχησαν ότι ίσως έχω καρκίνο των πνευμόνων. Όμως ευτυχώς και πάλι η Παναγία που προσευχήθηκα έκανε το θαύμα της κι οι εξειδικευμένες εξετάσεις βγήκαν καθαρές. Για αυτό λέω ότι έχω σχέση με τα θαύματα στη ζωή μου κι ευγνωμονώ τον Θεό.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.