Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αντιδράσουν οι ΑΝΕΛ στα όσα υποστηρίζει ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης και η Επιτροπή Διαλόγου για την Παιδεία σχετικά με τη διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών άφησε ο Πάνος Καμμένος.

“Στηρίζετε μια κυβέρνηση που ο κ. Φιλης θέλει να απαγορεύσει τα αρχαία ελληνικά” σημείωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης καλώντας τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να απαντήσει.

“Όσον αφορά στα θέματα που έχουν να κάνουν με τις διαφορές που έχουμε με το συγκυβερνών κόμμα- και είναι διαφορετικές οι απόψεις μας σε πολλά θέματα -να ξέρετε ότι και τα συζητούμε κι εκεί που υπάρχουν ενστάσεις τις θέσεις μας τις λέμε ξεκάθαρα και δεν ψηφίζουμε κάτι ή το ψηφίζουμε” είπε ο κ. Καμμένος.

“Στα θέματα των Αρχαίων Ελληνικών εκφράσαμε την άποψή μας όταν θα έρθει η ώρα να την ψηφίσουμε θα το δείτε….” τόνισε αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο το κόμμα του να κρατήσει διαφορετική στάση στις ψηφοφορίες της Βουλής στα θέματα τα οποία διαφωνεί.

“Όσον αφορά στο θέμα των θρησκευτικών έχουμε τις δικές μας απόψεις, ο ΣΥΡΙΖΑ τις δικές του” πρόσθεσε.

“Είμαστε δύο διαφορετικά κόμματα που προσπαθήσαμε να πάμε μαζί στην προσπάθεια να αλλάξουμε την πατρίδα μας” συνέχισε ο κ. Καμμένος και κατέληξε: “Θα σας χαλάσουμε τη σούπα και θα συνεχίσουμε τα βρίσκουμε”.

 

 

Rousou Mina

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.