Εδιάβασα το αιχμηρό σχόλιό σας στο χθεσινό Φύλλο της ΠΑΤΡΙΔΟΣ με τον τίτλον «Ξέσπασε «πόλεμος»; ..... που αναφέρεται και στο πρόσωπόν μου και θέλω στο σχόλιό σας αυτό, να κάνω και εγώ ένα σχόλιο:

Πρώτον· Η Ορθόδοξη Εκκλησία και οι πιστοί της ποτέ δεν κάνουν πόλεμο. Είναι πάντοτε υπέρ της ειρήνης του ανθρώπου με τον Τριαδικόν Θεόν ημών, που φέρνει και την ειρήνη του ανθρώπου με τον εαυτόν του, με τους συνανθρώπους του και με την φύσιν όλην, ζωϊκή και φυτική. Είναι υπέρ της ειρήνης και κηρύσσει παντού και πάντοτε την αλήθεια. Αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους είναι δικαίωμά τους. Εμείς δεν τους πολεμάμε. Προσευχόμαστε να αρέση και σ’ αυτούς η αλήθεια, να την αγαπήσουν και να ζήσουν μέσα σ’ αυτήν. Τότε αληθινά θα ηρεμήσουν.

Δεύτερον· Το τσουχτερό σχόλιό σας με αναγκάζει να ειπώ τα εξής:

Παλιότερα κάποιοι Αριστεροί ψευδόμενοι έλεγαν ότι «η Εκκλησία είναι το όπιον του Λαού».

Τώρα,  η Νεολαία του Σύριζα και ο Τομέας των ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Σύριζα επραγματοποίησαν συλαλλητήριον υπέρ της αποποινικοποιήσεως των ελαφρών ναρκωτικών.

Ερωτώ·

Μήπως αντί να φροντίζουν για το «ψωμί μας, την παιδεία και την ελευθερία μας», ενδιαφέρονται να συνηθίσουμε να πίνουμε στη ζωή μας ναρκωτικά, για να μη καταλαβαίνουμε τι γίνεται γύρω μας και να πέσουμε σε ύπνο μακάριο;

Sgourou Stauroula

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.