Η θεατρική ομάδα παιδιών και εφήβων της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου «Ηθοποιοί για ένα Σάββατο», η οποία δραστηριοποιείται στο Τσατσαρωνάκειο Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Μητροπόλεως, παρουσίασε, με πλήρη επιτυχία σε τρείς θεατρικές παραστάσεις, την κωμωδία του Παναγιώτη Καγιά: «Ο τοπικός παράγων».

Το έργο, αν και παλαιό μοιάζει επίκαιρο, διακωμωδεί τα πολιτικά φαινόμενα μια περασμένης; εποχής σ΄ ένα χώρο της Ελληνικής επαρχίας με ήρωες πολιτευόμενους και ψηφοφόρους.

Οι μικροί «ηθοποιοί», παιδιά και έφηβοι που δραστηριοποιούνται στο θεατρικό εργαστήρι της Μητροπόλεως που λειτουργεί κάθε Σάββατο απόγευμα στο Τσατσαρωνάκειο Πολύκεντρο Της, με περισσή δεξιοτεχνία και επιτυχία κατάφεραν να ενσαρκώσουν τους ρόλους τους και να χαρίσουν γέλιο και χαρά στους εκατοντάδες θαμώνες που και τις τρείς θεατρικές παραστάσεις κατέκλυσαν τον υπαίθριο πολυχώρο «Ενόρασις» της Ι.Μητροπόλεως Κισάμου.

Ευθύνη σκηνοθεσίας είχε ο καταξιωμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Καλογεράκης, ο οποίος προσφέρει εθελοντικά τις γνώσεις και εμπειρία του εις το θεατρικό εργαστήρι της Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος ευχαρίστησε τον καταξιωμένο σκηνοθέτη κ. Καλογεράκη δια την πολύτιμη αυτή προσφορά του στην νεολαία του τόπου, χαιρέτισε τα δεκάδες παιδιά που δραστηριοποιούνται και σε αυτή την δράση της Μητροπόλεως σημειώνοντας: «Νιώθουμε χαρά και περηφάνια για τα παιδιά του τόπου μας καθώς μέσα από την έμπνευση και δημιουργικότητα τους, έτσι όπως όλοι απολαύσαμε και χαρήκαμε τις ημέρες αυτές, αποδεικνύουν ότι τελικά αυτός ο τόπος και ο κόσμος μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες μέρες, καθώς υπάρχουν νιάτα που ονειρεύονται, δημιουργούν, οραματίζονται και αγαπούν την ζωή», κατέληξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου κ. Αμφιλόχιος, ευχόμενος προς όλους καλό και ευλογημένο καλοκαίρι.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.