Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Ιδιαιτέρως επιβαρυντικές για τον 38 γιατρό ο οποίος κατηγορείται ότι δολοφόνησε μέσα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο την 36χρονη Ντιάνα, μητέρα τριών παιδιών, είναι οι καταθέσεις της μητέρας του θύματος.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα η οποία ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει το τραγικό τέλος που είχε το παιδί της, κατέθεσε ενώπιον της ανακρίτριας που έχει αναλάβει την υπόθεση ότι ο κατηγορούμενος πίεζε την κόρη της να προχωρήσει στη συγκεκριμένη χειρουργική επέμβαση η οποία ήταν και ο λόγος για να επισκεφθεί το θύμα τον γιατρό.

Συμπλήρωσε μάλιστα ότι στην προηγούμενη επέμβαση που είχε υποβληθεί είχε αργήσει να ξυπνήσει από τη νάρκωση και το γεγονός αυτό την ανησυχούσε, με αποτέλεσμα να ζητήσει από την κόρη της να πάνε μαζί στο νοσοκομείο. «Ήθελα να πάω κι εγώ μαζί της για την επέμβαση επειδή την προηγούμενη φορά είχε αργήσει να ξυπνήσει. Όμως η κόρη μου είπε ότι αυτή τη φορά δεν θα είχε νάρκωση η επέμβασή της» είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της 36χρονης.

Και μπορεί ο 38χρονος γιατρός, ο οποίος είναι ήδη προφυλακισμένος μετά την απολογία του- να αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή σημειώνοντας ότι «κάποιος τον παγίδευσε» αφήνοντας να εννοηθεί ότι «μπορεί να το έκανε κάποιος που ζήλευε για το ενδιαφέρον που είχε δείξει γι’ αυτή τη γυναίκα», η μητέρα της άτυχης γυναίκας όμως παρουσιάστηκε σίγουρη ότι ο 38χρονος γιατρός είναι αυτός που σκότωσε την κόρη της.

Μάλιστα, όπως συμπλήρωσε, η γυναίκα «ήταν αφοσιωμένη στο σύζυγο και τα παιδιά της».

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Θα ειχε κανα γραμματειο