Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η επίσκεψη στην Μονή του Αγίου Εφραίμ.

Η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί με το κοινό το πόσο σημαντική είναι η πίστη και η θρησκεία τόσο για εκείνη όσο και για τον σύζυγό της… Η πίστη τους στον Θεό, της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού, είναι μεγάλη γι’ αυτό και το ζευγάρι δεν παραλείπει να επισκέπτεται αρκετά συχνά είτε τη Μονή του Αγίου Εφραίμ στη Νέα Μάκρη είτε τη Μονή του Ταξιάρχη Μανταμάδου στη Μυτιλήνη.

Μάλιστα, στην τελευταία βρέθηκαν οι δυο τους μερικές μέρες πριν προκειμένου, για ακόμα μία φορά, να εκπληρώσουν το τάμα που έχουν κάνει για τον γιο τους Γιάννη Εφραίμ, αλλά και για να προσκυνήσουν με πίστη και ευλάβεια στο μοναστήρι, παίρνοντας την ευχή του πατέρα Χρήστου Τσιτμηδέλλη.

“Η αλήθεια για το τέταρτο παιδί”: Γονατιστή στον Ταξιάρχη με τον Θέμη Σοφό η Σταματίνα Τσιμτσιλή
Περισσότερες πληροφορίες για τις επισκέψεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον ιερό ναό
Το YOU εξασφάλισε κατ’ αποκλειστικότητα φωτογραφικά στιγμιότυπα από το ταξίδι της παρουσιάστριας και του συζύγου της στο νησί. Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που εκείνη οικογενειακά επισκέπτεται τη Μυτιλήνη, αφού εκεί βάφτισε πριν από 4 χρόνια τον γιο της, όπως είχε αποκαλύψει αποκλειστικά το YOU, λέγοντας τότε χαρακτηριστικά: “Βρεθήκαμε στο μοναστήρι μόλις 20 άτομα, ήταν ένα τάμα που είχαμε απέναντι στον Θεό και δεν θέλαμε να πάρει δημοσιότητα”.

Οι δυο τους, παρά το γεγονός ότι έχουν συνεχόμενες επαγγελματικές υποχρεώσεις, φροντίζουν να πηγαίνουν συχνά στο νησί για το τάμα τους -ίσως είναι η μοναδική φορά που το ανέβαλαν για μερικά χρόνια λόγω covid- και με την πρώτη ευκαιρία βρέθηκαν εκεί, όπου σε κλίμα απόλυτης κατάνυξης και ευλάβειας παρέμειναν για μία μέρα. “Η πίστη είναι ένα απάνεμο λιμάνι και ένα φως στην άκρη του κάθε δρόμου”, λέει η παρουσιάστρια, ενώ ο Πατέρας Χρήστος Τσιμτηδέλλης τής έδωσε την ευχή του και είπε με τη σειρά του: “Εύχομαι ο Ταξιάρχης να είναι κοντά σε εκείνη και στην οικογένειά της, χαρίζοντας τους υγεία, χαρά και ευτυχία”.

Τι δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την απόκτηση ενός τέταρτου παιδιού
Έχει συνηθίσει να μας εκπλήσσει με τις εγκυμοσύνες της και τόσο αυτή όσο και ο άντρας της λατρεύουν τα παιδιά και τη δημιουργία μιας πολυμελούς οικογένειας. Μπορεί, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, η Σταματίνα να μην σκέφτεται προς στιγμήν το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα τέταρτο παιδί, η αλήθεια όμως είναι ότι εκείνη αλλά και ο Θέμης Σοφός στο πίσω μέρος του μυαλού τους βλέπουν με μεγάλη χαρά την πιθανότητα να αποκτήσουν ακόμα ένα μωρό.

“Η αλήθεια για το τέταρτο παιδί”: Γονατιστή στον Ταξιάρχη με τον Θέμη Σοφό η Σταματίνα Τσιμτσιλή
Μάλιστα, η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της στο YOU είχε πει χαρακτηριστικά: “Δεν λέω όχι και ότι “έκλεισα”. Εξάλλου τα κορίτσια μου τώρα μεγάλωσαν και έχουν μια πολύ διαμορφωμένη προσωπικότητα, με βοηθάνε με τον Γιάννη και νοιάζονται για τον αδελφό τους, νιώθω πολύ τυχερή που τις έχω και φυσικά όλες μαζί κακομαθαίνουμε τον μικρό”…

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.