Βρίσκομαι βράδυ σε Μοναστήρι και συζητάμε με τη Γερόντισσα.Καλοκαίρι.Ξαφνικά βλέπω να έρχονται δύο Μοναχές και από μακριά ρωτάει η Γερόντισσα : Τι έγινε ; τι έγινε ; Τίποτε απαντούν οι Μοναχές.Σταύρο, τι βάσανο είναι αυτό.

Τον πατέρα της Μοναχής……που είναι στο Γηροκομείο της Λάρισας,δεν τον αφήνει ο δαίμονας να εξομολογηθεί.Εχουν πάει τρείς Ιερείς μέχρι τωρα αλλά αυτός είναι πολύ σκληροτράχηλος.Είναι κομμουνιστής.Εκανε εξορία.

Γερόντισσα, μου δίνεις δύο Μοναχές και να πάω εγω με το δικό μου Ιερέα ; Ναι.Μπαίνουμε στο Γηροκομείο.Στέλνω τον παπά μεσα στο δωμάτιο και λέγω στις Μοναχές να κάνουν Κομποσχοίνι.Έως ότου περάσει η ώρα συναντώ δύο γυναίκες στο διάδρομο και μιλώ για εξομολόγηση.Οχι, δεν θέλουμε.Πάω μετά και κάθομαι σε ένα τραπέζι με τρεις παππούδες.Πιάνω κουβέντα για αρκετη ώρα και τους μιλάω για εξομολόγηση.Ναι, εγω θα εξομολογηθώ λεει ο ένας και μετά από λιγο λεει το ναι και ο δεύτερος.Ο παπάς τελείωσε μετά από 90 ακριβώς λεπτά.Τι έγινε πάτερ ; Σταύρο, τον καθάρισα !!!!!!! Εξομολογεί και τους άλλους δύο και εκεί που είμεθα έτοιμοι να φύγουμε, με πλησιάζει η μια εκ των άνω δύο γυναικών και αστραπή μου λεει έλα με τον παπά στο δωμάτιο 16 !!!!!!! Την εξομολογει και αυτήν ο παπάς .Ετσι το σκόρ διαμορφώθηκε εκεινη την ημέρα παπάς – τύπος 4-0 !!!!!!!

Ευλογείτε.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.