Με αξίωσε ο Θεός και την επισκέφτηκα μαζί με την κόρη μου τον Φεβρουάριο του 2020. Αξέχαστη θα μου μείνει. Με πλήθος χαρίσματα την προίκησε ο Μεγαλοδύναμος, διόραση, προόραση, διάκριση κ.λ.π.

Παρόλο το βαθύ γήρας και τα πολλαπλά προβλήματα υγείας που είχε, για μια ώρα μας ευλογούσε, αγκάλιαζε και φιλούσε με απέραντη αγάπη την κόρη μου, καλύτερα απο πραγματική μητέρα, προσευχόταν για εμάς στον Κύριο και τον Τίμιο Σταυρό, μας έψελνε και μας τραγουδούσε ψαλμωδίες ικεσίες και η αγάπη της ξεχύλιζε σαν χείμαρρος απο τα αγιασμένα μάτια της.

Έδιωξε και τους αγαπημένους της ανθρώπους απο κοντά της για να έχει χρόνο να μας δεί και να μας ευλογήσει με τον Τίμιο Σταυρό!!! Στο τέλος έβγαλε το μαντήλι της και μας το έδωσε δώρο μαζί με έναν τεράστιο ξύλινο σταυρό τραβόντας τον απο τον τοίχο δίπλα της που ήταν κρεμασμένος. Ταυτόχρονα έπεφταν εικόνες απο τον τοίχο, μικρούλες πλαστικοποιημένες με την Παναγία. Μας είπαν οι δικοί της ότι αυτό που ζητήσαμε απο την Παναγία και την αγία μας Γαλάκτια θα γίνει όταν θα επισκεφτούμε ξανά την Κρήτη. Η αγία γεροντισσούλα μου απο τα πολλά εγκεφαλικά που είχε δεν μπορούσε να μιλήσει καλά αλλά οι δικοί της άνθρωποι γνωρίζανε τι εννοούσε!!!Σας ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να μιλήσω μαζί σας και να ξαναζήσω όλα αυτά τα θεϊκά που ένιωσα κοντά της!!!!!! Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να γνωρίσω απο κοντά μία αγία της εποχής μας!!!!!Την ευχή της να έχουμε όλοι!!!!

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.