Η φωτογραφία της Έρρικας Πρεζεράκου στην Παναγία της Τήνου και το συγκινητικό μήνυμά της περί αγάπης και καλοσύνης.

Αυτό το καλοκαίρι ήταν δύσκολο για την Έρρικα Πρεζεράκου αφού λίγο πριν το τέλος των καλοκαιριών διακοπών της είχε ένα σοβαρό ατύχημα που παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή.

Έρρικα Πρεζεράκου: Στην Παναγία της Τήνου μετά το ατύχημα – Τα συγκινητικά λόγια της
Η γνωστή αθλήτρια έζησε τον εφιάλτη σε ατύχημα με φουσκωτό στην Κύθνο, όταν η προπέλα του σκάφους στο οποιου επέβαινε ακρωτηρίασε το χέρι της.

Παρά το πολύωρο χειρουργείο και τις προσπάθειες των γιατρών, τα δύο δάχτυλά της δεν σώθηκαν, ενώ κατάφεραν να συγκολλήσουν τον παράμεσο.

To τάμα στην Παναγία της Τήνου

Χθες η αθλήτρια πήγε στην Παναγιά της Τήνου για να προσκυνήσει καθώς φαίνεται πως είχε κάνει κάποιο τάμα μετά το ατύχημα. Και παρά την απώλεια των δαχτύλων της, η αθλήτρια είναι αισιόδοξη και χαρούμενη αφού γλύτωσε τα χειρότερα.

Διαβάστε το ποστ που έγραψε περί αγάπης, ανεβάζοντας μια φωτογραφία της Παναγίας της Τήνου:

“Αν με γοητεύει κάτι στην ιστορία του Ιησού είναι η “ανθρώπινη αντίδραση” του , όταν είχαν μπει έμποροι και μικροπωλητές στον ναό Του Πατρός του .. με όλη του την ορμή πέταξε έξω ότι δεν ήταν κατάλληλο και σύμφωνο με τα του Οίκου Του.
Ας θυμόμαστε ..
Η προστασία του “Οίκου μας” είναι μια ευλογημένη διαδικασία που ενδυναμώνει την κατανόηση οτι η καλοσύνη χρειάζεται να ξεκινάει από εμάς προς τα εμάς αρχικά .. και μετα απο εμας προς τους άλλους .
Η καλοσύνη δεν εχει να κανει με την ανάγκη μας να μας αποδέχονται .. η να τρώμε “ξύλο” για να μας πουν καλους αλλα με μια κίνηση προς τους αλλους που προκύπτει μετα απο μια δικη μας εσωτερικη πληρότητα,γαλήνη και αγάπη .. για ολα οσα ειμαστε …
Καλή μερα υπέροχα πλάσματα ..
πολύ σας αγαπώ

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.