Δεν του είχαν ζητήσει ρουσφέτι, επί πρωθυπουργίας τους, ο Κώστας Καραμανλής και ο Αλέξης Τσίπρας και τα λιγότερα του τα ζήτησε ο Αντώνης Σαμαράς, δήλωσε σήμερα ο πρώην πρόεδρος του «Ερρίκος Ντυνάν», Ανδρέας Μαρτίνης, ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής που διερευνά τα σκάνδαλα στον χώρο της υγείας σε μια συνεδρίαση που χαρακτηρίστηκε από εντάσεις, εξάρσεις και εξυπνακισμούς.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση της Αν. Καββαδία (ΣΥΡΙΖΑ)ανέφερε ότι πολλά πολιτικά στελέχη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ζητούσαν ρουσφέτια (νοσήλεια και διορισμούς) είτε δια αλληλογραφίας, είτε με ραντεβού.

Όλα αυτά περιλαμβάνονται στο ημερολόγιο της γραμματέως του. «Ζητήστε να σας το φέρει στην εξεταστική, αν δεν της το πήραν οι δοτοί που έβαλε ο κ. Αδ. Γεωργιάδης», είπε απεθυνόμενος προς τη βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ ο Ανδ. Μαρτίνης αρνούμενος επίμονα και παρά τις συνεχείς εκκλήσεις της Αν. Καββαδία, να δώσει συγκεκριμένα ονόματα στελεχών.

«Επιλεκτικά ονόματα δεν θα δώσω, αν είχα όλον τον κατάλογο θα τον έδινα!», ανέφερε διαρκώς.

Τελικά, μετά τα αλλεπάλληλα ερωτήματα, επανέλαβε ότι «όλοι οι πρωην πρωθυπουργοί, εκτός από Τσίπρα και Καραμανλή καθώς και σχεδόν όλοι οι πρώην υπουργοί Υγείας» του ζήτησαν ρουσφέτια όταν ήταν πρόεδρος στο «Ερρίκος Ντυνάν».

Για τη σημερινή ηγεσία του υπουργείου Υγείας υπογράμμισε ότι «δεν ήταν στους κοσμικούς κύκλους που εκινούμην και δεν τη γνωρίζω».

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.