Δηλαδή αν οι Τούρκοι μας επιτεθούν, η κυβέρνηση για να αποκρούσει την επίθεση θα κάνει πρώτα δημοψήφισμα;

Αυτό το εύλογο ερώτημα θέτει από το προσωπικό του ιστολόγιο ο μητροπολίτης Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιος, ο οποίος προβλέπει «καταστροφή» όποιο και είναι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της Κυριακής.

Γράφει μεταξύ άλλων στο ιστολόγιό του ο μητροπολίτης:

«Ας καταφύγουμε σε ένα παράδειγμα: Φαντασθήτε, ότι αύριον οι αίώνιοι εχθροί μας, οι Τούρκοι, ξαφνικά πραγματοποιούν μια επίθεση κάπου στα σύνορα της Πατρίδος μας. Ο Πρωθυπουργός και οι στρατιωτική Ηγεσία πρέπει να κινηθούν ΑΜΕΣΩΣ!

Πρέπει να αποφασίσουν το επόμενο βήμα! Θα αποκρούσωμε την επίθεση ή θα υποχωρήσουμε; Ο αληθινός Ηγέτης αποφασίζει και ενεργεί. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να παραπέμψει τό ζήτημα σε ένα Δημοψήφισμα, ώστε να ερωτηθή ο Λαός περί του πρακτέου! Ο ΗΓΕΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ!

Υπό τα δεδομένα αυτά ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας ώφειλε να λάβει τις αναγκαίες Αποφάσεις με τους Ευρωπαίους Εταίρους μας, εν συνεχεία δε θα ημπορούσε να εξηγήσει στους Έλληνες το πως και το διατί έλαβε τις όποιες Αποφάσεις του. Η παραπομπή του ζητήματος σε Δημοψήφισμα είναι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ για την Ελλάδα μας.»

Sgourou Stauroula

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.