Ξεκίνησαν οι εργασίες για την πλήρη αποκατάσταση του Κέντρου Κοινωνικών Δραστηριοτήτων Καρδίτσης, μετά την ένταξη στο ΕΣΠΑ Θεσσαλονίκης, και τη στήριξη του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κωνσταντίνου Αγοραστού.

Το κτήριο αυτό, πλησίον του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Καρδίτσης, θα λειτουργήσει για την στήριξη του Προνοϊακού και Φιλανθρωπικού Έργου της Ιεράς Μητρόπολης.

Για τον λόγο αυτό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, το Σάββατο 9 Απριλίου 2022 τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού για την έναρξη των εργασιών.

Παρέστησαν οι αξιότιμος κ. Κωνσταντίνος Τσιάρας, Υπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Καρδίτσης, αξιοτ. κ. Ασημίνα Σκόνδρα, Βουλευτής Καρδίτσης, αξιοτ. κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, αξιοτ. κ. Κωνσταντίνος Νούσιος, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καρδίτσης, αξιοτ. κ. Δημήτριος Αναγνωστόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, αξιοτ. κ. Βασίλειος Τσιάκος, Δήμαρχος Καρδίτσης, αξιοτ. κ. Περιφερειακοί Σύμβουλοι, αξιοτ. κ. Δημήτριος Κουτρουμάνος, Ειδικός Σύμβουλος Περιφέρειας Θεσσαλίας, η αξιοτ. κ. Διευθυντής Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Καρδίτσας, οι εργολήπτες, κληρικοί της Ιεράς Μητρόπολης και συμπολίτες.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.